Keystone logo

594 Master Programi u Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (594)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Master Programi u Ekonomija

    Економија је наука о томе како роба и услуга функцију у друштву. Ако одразити на новац не само као трошење уређај, али и као валуте која пролази кроз широк спектар процеса, дефинитивно би требало да размотре предузимање магистрирао економију. Магистрирао економију иде дубље у студију и да ће вам омогућити специјализује у области економије на виши ниво.

    Са магистрирао економију добићете доживети значај финансијских токова и да критички анализирају растуће финансијско тржиште. Са модерном технологијом овој области се мења брзо и магистрирала програма у економији се фокусирају на модерних теорија финансија, квантитативне анализе вештина и како економисти могу да се пријаве ови у реалним животним ситуацијама. Виши степен економију не само да ће вам омогућити да радите за корпорације, већ и као влада саветника или као консултант у јавном сектору. Магистрирао економију је веома применљиве у многим областима и да неће ограничити да само један каријеру.

    Дакле, почети потрага за своју будућност магистрирао Ецономиццс одмах! Можете бирати између широк спектар мастер програме, на пример, магистар на предмету Политичка економија, мр у економској политици, магистар Енергија / Енвиронментал Ецономицс, мр у статистику и још много тога! Кликните на "Опширније" да бисте добили детаљне информације о одређеним програмом и не оклевајте да пошаљете "Захтев бесплатне информације", формулар који ће вас ставити у контакт са особом на универзитету који је одговоран за програм који је ухваћен вашем камату!