Мастер из управљања храном и пићем и догађајима
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Barcelona, Шпанија
Jezici
Engleski, Španski
Format studije
Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu
Trajanje
8 - 14 meseci
Tempo
Redovne studije
Školarina
EUR 19.360 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Uvod
Prijem
Nastavni plan i program
Plan studije
Naš magistarski studij menadžmenta ugostiteljstva obuhvata 60 ESPB (Evropski sistem prenosa kredita).
- Upravljanje kontrolom troškova hrane& pića
- Upravljanje procesom hrane& pića
- Planiranje i upravljanje događajima
- Upravljanje prodajom hrane& pića
- Strateško upravljanje& prehrambenim pićima
- Završni projekat: Hrana& pića ili restoran Poslovni plan
- Praktikum: Industrija Stažiranje