Pročitajte zvanični opis

професионалан уметник

Мастер оф Артс укључује напредне студије у уметности предмета и намењен је онима који желе да продубе своја знања о тој теми. Степен такође укључује значајан компоненту независних истраживања. Мастер оф Артс можда узети у оквиру Факултета уметности и друштвених наука или факултет Маори и аутохтоних студије.

Мастер оф Артс у Факултета уметности и друштвених наука

Да ли тражите могућност да критички размишљају и добро комуницира? Мајстор уметности (МА) од Ваикато ће вас научити вештине за самосталан рад и види велики пројекат до завршетка. То су особине које су веома тражен од стране послодаваца.

Уписа у МА даје вам могућност да се укључе у независном (али под надзором) истраживање у једној или више од широког спектра уметности субјеката. Дипломирао са МА пружа вам пролаз у виши истраживачки мери или на широком спектру каријере.

Мастер оф Артс у факултета Маори и аутохтоних студије

Признавање Маори као службеном језику Аотеароа је било пропраћено потврдом питања Тангата Вхенуа унутар заједнице и друштва у целини. Способност да се течно иу Маори и енглеском постаје све значајнија у великом броју стручних области. Ове области су: развој Иви / Хапу, медицини, истраживање, медијима, у влади и путовања и туризма.

Можете одабрати из следећих области: Маори Лангуаге / те рео Маори, Маори културне студије / Тиканга Маори, Маори медије и комуникације.

Индустрија Везе

Програми у оквиру мреже мр домаћина и односима са широким спектром националним и међународним телима индустрије. Ово укључује, сектор шире образовање (посебно са средњим школама), језичких и културних група, креативни, позоришних и обављају група, амбасада, влада, пословних организација, историјских организација, међународних организација, као и индустријских и професионалних група или организација.

Музика и позориште студије, на пример, имају везе директно са јавности кроз Галлагхер Академији сценских умјетности. Историја има блиске везе са Новог Зеланда Историјског Удружења и енглеском језику са креативног Новог Зеланда и Фулбригхт фондације.

Каријера

Наши предмети опремити магистара за специфичне каријере. На пример, екран и медија студије мр дипломирао може постати директор или продуцент, саветник односа са медијима, медијски истраживања извршни, професионални прикупљање средстава, специјалиста за јавне послове, консултант за односе са јавношћу или новинар. Хистори магистара може постати историчари, кустоси музеја, истраживачи наслеђе или рад у развоју локалне заједнице (на пример, са племенским властима). Страних језика магистара може радити у дипломатској служби или постати међународни маркетинг менаџери, трговини комесари, тумачи или преводиоци - могућности су бескрајне.

Пријем и упис

Након успешног завршетка Закона о радиодифузији или БА (Хонс) можете применити за Мастер оф Артс степена. МА је награђен са класе почасти.

Да буде примљена у СО, мора завршили дипломирао (или еквивалентно) или дипломирао са почастима (или еквивалент) у истој теми и морају да достигну задовољавајући просек оцена - нормално Б + просек или боље.

Такође ће бити потребно да имају одговарајући надзор уређен.

Критеријуми за пријем може да варира, тако обратите се одговарајући програм Дипломирани саветник за њихове специфичне критеријуме. Пријем у СО захтева сагласност предсједавајућег школу или програм Цонвенор главног предмета или програма и сагласности декана уметности и друштвених наука (или кандидата).

Магистрирала Прописи

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 27 programa koje nudi The University of Waikato »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jun 2019
Mart 2020
Duration
12 - 18 Месеци
Redovne studije
Price
- Домаћи Таксе: $ 6,616- $ 7.926 годишње / Интернатионал Таксе: $ 27,830 - $ 31,495 годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jun 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Mart 2020
Krajnji rok za prijavu

Jun 2019

Mart 2020