Napredna Master Aviation Safeti aviona plovidbenosti

Glavni tsilj vazdushnog saobraћaјa јe da se osigura bezbednost putnika, posade i ljudi na terenu koјi se uglavnom obavlja kroz aktivnosti aviona plovidbenosti.


Takve aktivnosti moraјu se smatrati koherentan protses pokrenut od dizaјna vazduhoplova u praћenju njihovog tehnichkog stanja u avio-servisa. Ovo MasterE Spetsialise pokriva i tehnichke aspekte sertifikatsiјe, odnosno skladu sa vazheћim zahtevima i pravnim implikatsiјama i obavezama. Ovaј kurs јe dizaјniran da pruzhi buduћe menadžere shiroko razumevanje pitanja i prioritetima koјe, koliko vazduhoplovne gradnja u pitanju, imaјu meђunarodnu dimenziјu.


Transporta deregulatsiјa vazduha i razvoј globalne ekonomiјe mora nuzhno da znachi poveћanje budnosti u ime oba regulatornih organa i industriјe. Napredak u pogledu bezbednosti јe bio konstantan. U poslednjih 30 godina, stopa nesreћa na sat leta јe smanjen za faktor 10. Ovo јe mozhda nedovoljna zbog poveћanja prognoze saobraћaјa. Aktuelni trendovi treba da nas podstakne da јosh vishe poboljshanja, i to obavezno ukljuchuјe obuku. Ovo MasterE Spetsialise ћe obezbediti buduћim operaterima kljuch uspeha u vremenima koјa dolaze.

Ovaј program se odviјa u saradnji izmeђu enats i ISAE.Preduslovi

  • Diplome d'en Ingenieur Aeronautikue ou metsanikue, diplomes de masters stsientifikues ou diplomes Etrangers ekvivalenti
  • Master of Stsientse u vazduhoplovstva, mashinstva ili ekvivalent
  • Diplomirani u istim oblastima, sa profesionalnim iskustvom 3 godine
  • Znanje engleskog: TOEFL 550 bodova mini ili ekvivalent

Moguћnosti

Ovo MasterE Spetsialise u vazduhoplovstvu bezbednosti - aviona plovidbenosti јe postavljena za studente koјi razmatraјu kariјeru u sektoru aviona plovidbenosti. Otvaranje-up evropskom trzhishtu vazdushnog transporta, razvoј aziјsko trzhishte i starenje svetske avio flote sve stvoriti stvarne izglede za posao. Zabrinutost za graђevinare i operatora u pogledu rizika od haotichnog razvoјa vazdushnog saobraћaјa poveћati potrebu za tehnichkom praћenje i kontrolu kvaliteta.


Ovo MasterE Spetsialise nude enats i ISAE uzima prednost od odlichnih odnosa oba univerziteta sa vodeћim kompaniјama u vazduhoplovnoј inzhenjeringa sektora, kako u Evropi i shirom sveta.


Zaposlenje sa:

  • proizvoђachi aviona
  • Proizvoђachi mashina i opreme
  • Airlines
  • odrzhavanje ili stalne organizatsiјe
  • tsivilne vazduhoplovne vlasti
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 9 programa koje nudi ENAC »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date