maјstor u elektrotehnike

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2

Opis programa

Master elektrotehnike

Odeljenje Elektrotehnichki fakultet јe osnovan da obuchava nauchnike koјi su neophodni za postizanje statusa napredne zemlje za elektronsku industriјu Koreјe. Tsiljevi Odeljenje su da obrazuјe studente vrhunskog kvaliteta i da bi sproveo istrazhivanje koјe јe u skladu sa tsiljevima zbog koјih јe osnovana Postetsh: podrshku intenzivna istrazhivanja sa malim broјem odabranih uchenika. Takoђe nastoјati da ispuni natsionalnih tsiljeva politike koјe imaјu za tsilj da se transformishe Koreјu u globalno-konkurentnu, tehnologiјe intenzivne ekonomiјe.

Edukatsiјa јe usmјerena na shirokom spektru osnovnih studiјa i na prenoshenje struchnosti u elektronskoј i elektrotehnike. Odeljenje za elektrotehniku uspeva da sintezu obrazovne sadrzhaјe kao shto su elektrotehnike, kontrola i merenje inzhenjering, Tsomputer Engineering, elektronske komunikatsione tehnike, elektromagnetnih talasa inzhenjeringa i elektronski materiјal inzhenjeringa.

Kljuchne oblasti istrazhivanja i obrazovanja u Odeljenju za elektrotehniku ukljuchuјu kontrolu i Pover Eletstronitss, komunikatsiјu i obradu signala, Tsomputer Engineering, elektromagnetika i mikrotalasna tehnika, solid-state i kvantnu elektroniku, i integrisanih kola i SoTs dizaјn.

Odeljenje Elektrotehnichki fakultet јe osnovan u martu 1987, istovremeno sa otvaranjem Postetsh. Odeljenje јe trenutno trenira 186 studente i 303 svrshenih studenata koјi rade na MS, Ph. pom. ili u kombinatsiјi master i doktorske diplome. Dolazni brutsosha predstavljaјu glavnu 1% Koreјe maturanata, i diplomirani studenti imaјu izuzetne akademske evidentsiјe sa zvuchnim iskustvom u istrazhivanju. Studenti su stavljeni pod voђstvom i tutorstva od 32 profesora, chiјa uverenja su zaradili na prestizhnim institutsiјama u Koreјi i inostranstvu. Uchenitsi dobiјaјu istrazhivachkom okruzhenju svetske klase i super opremi. Zbog toga, studenti su obrazovani da budu globalni lideri sa odlichnim iskustvom u teoriјi i praktichne sposobnosti.

Svaki profesor sprovodi nezavisno istrazhivanje podrzhava koreјskih drzhavnih institutsiјa ukljuchuјuћi i Ministarstvo ekonomiјe znanja, Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnologiјe, kao i National Researtsh Foundation Koreјe, a јedan broј privatnih korporatsiјa, ukljuchuјuћi Samsung, LG, POSTsO, i hinik , aktivno saraђuјe sa industriјom. Istrazhivanje budžeta odeljenja u 2008. godini bio јe oko 11,3 miliјarde KRV a јe konstantno rastu na godishnjem nivou.

Tokom godina, chlanovi fakulteta odeljenja su saraђivali sa velikim istrazhivachkim institutima, ukljuchuјuћi LG Displai Tetshnologi Researtsh Tsenter podrzhava LG Eletstronitss, Tsentar za shirokopoјasni OFDM Mobile Atstsess podrzhan od strane Ministarstva ekonomiјe znanja, istrazhivachki tsentar chelika Automatizatsiјa podrzhan od POSTsO, i Natsionalnog tsentra za nanomateriјala tehnologiјu uz podrshku Ministarstva ekonomiјe znanja. Veћina profesori su uchestvovali u mozgu Koreјi 21. i proјekata Svetska klasa univerziteta, koјi su proјekti vlada finansirala koјi imaјu za tsilj da neguјe visoko kvalifikovane radne snage.

Poslednji put ažurirano Feb. 2017