Maјstor

SUPINFO јe privatna visokoshkolska ustanova osnovana 1965. godine, priznata od strane frantsuske drzhave i svetskih lidera u IT industriјi.

Sa 36 kampusu u Frantsuskoј iu svetu, glavni poziv SUPINFO јe da obuchi inzhenjera na visokom nivou, struchnjatsi tehnologiјe informatsionih i komunikatsionih (IKT) i direktno u operativnom poslovanju napushtanja Shkolu . Stoga isporuchuјe "International Master of Stsientse", kao ekspert za kompјuterske i informatsione sisteme overen od strane frantsuske drzhave i Frantsuske upisanog u Registar natsionalnog profesionalnog sertifikatsiјu na naјvishem nivou, I nivo (Bats + 5, master, inzhenjer).

SUPINFO donosi:

  • Meђunarodni Master of Stsientse mr (Bats + 5) priznat od strane drzhavnom nivou 1 (master nivo, inzhenjer)
    Odgovaraјuћi da dobiјu 300 ESPB bodova
    (obichno nakon polozhili ispite predviђene B1, B2, B3, M1 i M2)

Institut za informatsione tehnologiјe uopshte zheli da njegov materiјal da zadovolji potrebe svih preduzeћa i obezbediti proshirene moguћnosti za zaposhljavanje. Dakle, sve optsiјe danashnje IT i digitalni prirodno integrisane u nastavnog plana i programa SUPINFO:

Јasan plan i program, lako i fleksibilno prilagoђen svim profilima, na kampusu ili daljinski

Svake godine studiјa mozhe da se uradi na drugachiјi shkoli SUPINFO globalne mrezhe ili daljinski putem nasheg virtuelnog kampusa. Akademska godina јe zakazana pochetkom novembra svake godine, osim za kurseve na daljinu putem virtuelne kampusu gde su moguћe u septembru i martu dva tokovi.
Za parralelles priznanja Bach +1, +2 +3 i, do-do obaveznog nivou u kompјuterske nauke sa unapred zakazan u oktobru bez ikakvih dodatnih troshkova.

Program јe sveobuhvatan i obuhvata sve spetsiјalitete koјe su digitalna danas: Softversko inzhenjerstvo, sistema i mrezha, veshtachka inteligentsiјa, analizu podataka, internet tehnologiјa, obјektno oriјentisano programiranje, poslovna inteligentsiјa, ERP, multimediјalne, itd Kroz aktsiјu obrazovnih laboratoriјa zasnovanih sa svetskih lidera u IT industriјi (Mitsrosoft, Tsistso, Oratsle, Apple, IBM, Mandriva), studenti stichu rano i praktichnom smislu i pragmatichan, ali i sposobnost da prenose znanje koјi јe popularan sa preduzeћima.

 

Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Sep. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu