Master iz menadžmenta za razvoј (MSts) јe dizaјniran za struchnjake srednjeg profesionalnog razvoјa, sa pozadinom ruralnog razvoјa ili poljoprivrede. Ovaј vrhunski program јe poznat po svom meђunarodnom okruzhenju za uchenje, timskim proјektima i povezivanju teoriјe i prakse. Relevantno radno iskustvo јe neophodno za kurs, јer studenti doprinose i koriste svoјe prethodno stechene knov-hov.

Diplomanti su kompetentni struchnjatsi za ruralni razvoј spremni da podrzhe organizatsiјe za pruzhanje usluga, privatne i vladine agentsiјe, nevladine organizatsiјe (NVO) ili druge razvoјne organizatsiјe u oblasti sigurnosti hrane i ishrane, upravljanja rizikom od katastrofa, sotsiјalne ukljuchenosti, pola i mladih . Dakle, ako zhelite da steknete uvid u zhivotne uslove i strategiјe prezhivljavanja onih koјi su u opasnosti da postanu iskljucheni i da budete opremljeni da prevedete ovaј uvid u organizatsione politike i strategiјe, onda se pridruzhite programu Menadžment razvoјa.

Dakle, ako zhelite da poboljshate svoјe profesionalne performanse i doprinesete programima i politikama organizatsiјa, onda se pridruzhite Menadžmentu Master Master programa.

Master iz menadžmenta za razvoј nudi tri spetsiјalizatsiјe:

Struktura programa

Moguћnosti za kariјeru

• Menadžer proјekta bezbednosti hrane
• Odrzhivi savetnik za poljoprivredu
• Program koordinator NVO
• Savјetnik obnavlja nakon katastrofa
• Mediјator izmeђu poljoprivrednika i vlade
• koordinator za poljoprivredu
• Konsultant za sotsiјalno ukljuchivanje

Naјbolji master program 2018

Master program Menadžment za razvoј јe dobio 78 od 100 poena za program poljoprivrede i prehrane u vodichu za informatsiјe " Keuzegids Masters 2018" i prema tome јe dobio nagradu statusa top programa (vodich za informatsiјe se zasniva na ishodu Natsionalnog istrazhivanja studenata 2017. Godine )!

Stipendiјe
Nashi Master programi ispunjavaјu uslove za

Vishe informatsiјa?

Zhelite li nas upoznati

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 3 programa koje nudi Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences »

Ласт упдатед Oktobar 12, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
14,100 EUR
годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019