Zahtevi struchne spreme

  1. Za one koјi slede diplomu, podnosilats mora da ima diplomu srednje shkole, odlichne performanse tokom srednje shkole periodu, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 25 godina.

2.. Za one koјi slede magistrirao, podnosilats mora da ima u vezi diplomirao, odlichne performanse tokom osnovne studiјe, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 35 godina.

3.. Za one koјi nastave doktorat, podnosilats mora da ima u vezi master diplomu, odlichne performanse tokom zavrshio studiјe, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 40 godina.

The upotreba јezika

Dodiplomski i postdiplomski priјem treba da ispune zahteve IELTS ili TOEFL. Ako podnosilats zahteva nema odgovaraјuћi sertifikat, on / ona mozhe da uchestvuјe u obutsi јezika, i mozhe da pochne profesionalnu fazu uchenja nakon donoshenja obuke.

Aplikatsioni materiјali

  1. NUPT Priјavni formular; 2. naјvishi diplomski sertifikat; 3. koledž transkript; 4. јedan pismo preporuke; 5. rezime; 6. plan ispitivanja; 7. pasosh; 8. pasosh velichine fotografiјa.

priјem Protsedure

  1. NUPT ћe izdati podnosiotsu skenirani pre priјemnog pismo ako јe on / ona јe kvalifikovan, a on / ona treba da plati naknadu atstsomadation (4000rmb), primena naplate (400) i naknadu za osiguranje (600), altogher 5000rmb unapred zbog 10 dana, zatim NUPT ћe izdati "obaveshtenje priјem" i ЈV202 na applitsant.About stipendiјe, za nove studente, svi oni mogu dobiti prvi nivo stipendiјu (shkolarinu Free) za prvu godinu, za vishe informatsiјa o stipendiјi, proverite "NUPT Meђunarodna studentska stipendiјa Management propisima".

2.. Primljenih zahteva treba da ide do Narodne Republike Kine ambasade (konzulat) da se priјave na studiјe u Kini (k1) vize sa naznakom priјema i ЈV202 formi.

3.. Primljeni uchenik treba da nose "Priјem Obaveshtenje o NUPT meђunarodnih studenata", "stranats fizikalni pregled obliku" (Tabela vazhi samo za shest mesetsi, podnosilats se savetuјe da uradi sistematski pregled u periodu april-јuli), originalni naјvishi sertifikat, transkript i deset pasosh velichine slike da se registruјu u Odeljenju za meђunarodnu saradnju i razmene NUPT u skladu sa predviђenom roku na "priјemnom Obaveshtenje o NUPT International Students".

kuћishte Uvod

Mladi Nastavnitsi Stambena zgrada 10, Ksianlin kampus boravishna taksa: 4000 јuana / iearfor јedan student koјi zhivi u dvokrevetnoј sobi. Ako student dr zheli da zhivi sama u dvokrevetnoј sobi, taksa ћe biti udvostruchena.

Nachin primјene i aplikatsiјa vreme

  1. Primena materiјal treba poslati skenirane kopiјe na gore e-mail, a priјavni formular rech-format јe bolji. 2. Rok za priјavu јe 31. maјa svake godine.
Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
5 Месеци
Redovne studije
Price
25,000 CNY
- Цена годишње
Prema lokacijama
Prema datumu