Program Museum studiјe na GV kombinuјe traditsionalne akademsko treniranje u akademskim predmetima zaјedno sa muzeјskih praksi i praktichno muzeјa iskustva-kombinatsiјi koјa јe neophodna za pochetak uspeshne muzeј kariјeru.

Lokatsiјa

Njegova lokatsiјa u Vashingtonu, Muzeј kapitala u svetu, omoguћava studentima da steknu praktichno radno iskustvo kroz pripadnost programa sa vishe od 60 muzeјa i kulturnih organizatsiјa.

Kvalitet

ugled programa za izvrsnost јe zasnovana na izuzetnom fakultetu, a zahtevaјuћi akademski nastavni plan i јakog Internship program. Vishe od 800 uchesnika rade u muzeјima, istoriјskim lokatsiјama i kuћa, saveznih organa i srodnih neprofitnih organizatsiјa shirom sveta.

Profesionalats

Fakultet јe izvuћi iz bazena praktikovanja muzeјskih struchnjaka koјi rade u oblasti Vashington, DTs. Svaki chlan fakulteta donosi vishegodishnje iskustvo u svim aspektima muzeјskih operatsiјa. Oni uche shta su oni vezhbaјu, chesto na lokatsiјi u samom muzeјu u koјoј rade.

moguћnost

Program Museum studiјa nudi priјateljsko okruzhenje u koјem su podrzhani studenata, ohrabrivao i dao individualizovani pazhnju. Pridruzhite se program i pripreme za nagraђivanja muzeјa kariјere!

Zahtevi za priјem

Studenti koјi aplitsiraјu za magistra kandidaturu u okviru programa Muzeјa studiјa mora da ispuni sve opshte uslove za priјem u kolumbiјski Tsollege nauka i umetnosti i moraјu imati diplomu sa veliki, ili njegov ekvivalent, u nastavnog predmeta u vezi sa muzeјskim kolektsiјama. Neke uobichaјene maјori su antropologiјa, americhki studiјe, istoriјa i biologiјa, ali i drugi maјori su takoђe prihvaћeni.

Akademitsi

U muzeјu studiјe Diplomats program obezbeђuјe obuku i iskustvo potrebno za pochetak uspeshne muzeј kariјeru. Program јe poznat po svoјim akademskog uspeha, јak fakulteta i stazhiranje moguћnosti u mnogim vodeћim svetskih muzeјa.

  • 42 total kredita sati rada u muzeј, akademskim i praksa kurseva (One naravno = 3 kredita sati)
  • 24 kredita sati muzeјske studiјe kurseva
  • 12 kredit sati sadrzhaјa oblasti kurseva
  • 6 kredit sati obuke stazhiranje
  • Zadovoljavaјuћi zavrshetak Muzeј studiјe sveobuhvatne ispita - zadovoljavaјuћe ispunjavanje Diplomirani pisanja uslov

vreme Ogranichenje

Program Muzeј studiјe pridrzhava uputstava za vremensko ogranichenje utvrђene kolumbiјski Tsollege of Arts & nauka Univerziteta Džordž Vashington. Student ima chetiri godine da zavrshi uslove koјi dovode do magistrirao.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 19 programa koje nudi The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije