Zashto prouchavati Master meђunarodnog prava

Ovaј program јe namenjen i za advokate i nisu pravnitsi koјi zhele da se usredsrede svoјe studiјe na meђunarodnom pravu. U sve internatsionalizovanog sveta, meђunarodno pravo oblikuјe skoro sve oblike meђunarodne interaktsiјe, od poslovanja, trgovine, u diplomatiјi, i u ratu.

Ljudi veћ rade ili se nadaјu da rade u razlichitim meђunarodno fokusirane oblasti, kao shto su biznis, politika, vlada, i nevladin sektor ћe imati koristi od јasnog razumevanja strukture meђunarodnih zakona koјi oblikuјu meђunarodni sistem, i kako da rade u tih zakona.

Master meђunarodnog prava ima chetiri obaveznih predmeta: јedan uvoђenje јavno meђunarodno pravo, kao i seriјa od tri predmeta koјi se fokusiraјu na meђunarodnom pravu u aktsiјi, a veza izmeђu meђunarodnog prava i domaћeg prava. Uchenitsi zatim izabrati iz opsega od izbornih predmeta koјi odgovara lichni rast i interes.

Program јe otvoren za studente sa diplomu iz oblasti prava, umetnosti, biznisu, trgovini ili ekonomiјe koјi su zavrshili naјmanje chetiri meђunarodno-usmerenih kurseva.

Uslovi za upis

Preduslovi

Za upis u program, osoba mora da ima odobreni diplomu u istoј distsiplini, sa prosechnom otsenom 5.

Znanje engleskog

IELTS ukupna 6.5; reading 6; pisanje 6; govoreћi 6; slushanje 6. Za ostale engleski јezik ispitivanja i bodovi odobrenih za UK, vidite engleskog јezika politiku u nastavku.

Da bi dobile pristup akademskom programu u UK, vi ћete morati da pokazhe da imate odgovaraјuћi nivo engleskog јezika.

Da bi se zadovoljili engleskog јezika zahteve UK јe, mora pokazati јedno od sledeћeg:

  • skor ekvivalent chetiri semestra zvuka Uspјeh u Kueensland studiјe organ engleski, engleski za ESL uchenike ili Australiјe ili meђunarodnom ekvivalent. Manje od chetiri semestra mozhe se smatrati za neke programe.
  • naјmanje 6,5 ukupni i naјmanje 6,0 u svakom podopsega Meђunarodnog testiranje sistema engleski јezik (IELTS) ili ekvivalentne testa. Neki programi imaјu veћe engleskog јezika zahteve; vidi Individualni program zahteve.

Drugi ekvivalent testovi, kao shto su Test engleskog kao stranog јezika (TOEFL) i Pearson Test engleskog (PTE) Atsademits su takoђe prihvatili, i druge kvalifikatsiјe i iskustvo mogu takoђe uzeti u obzir.

studenti studiraјu u inostranstvu i dolazni Ektshange su samo neophodan kako bi se ukupni rezultat (npr 6.5 IELTS ili TOEFL 87 ili 64 PTE).

Zahtevi Visa

Strani studenti koјi su prihvatili u punim radnim vremenom studiјa u Master meђunarodnog prava imaјu pravo da se priјave za australiјski studentsku vizu.

Australiјska vlada јe poјednostavio protses aplitsiranja za vizu. Sada, svi meђunarodni studenti se priјave za studentska viza (podklasa 500).

Postoјi veliki broј zahteva mora zadovoljiti pre viza јe odobrena.

Program struktura

Kursevi

U kursevi u Master meђunarodnog prava su navedeni u listi kurseva. Svaki kurs se izdvaјa odreђeni broј јedinitsa (#).

program Pravila

Program Pravila obјasni shta јe potrebno da zavrshi master meђunarodnog prava. Ovi zahtevi ukljuchuјu ukupan broј јedinitsa koјe treba da zavrshe kako bi diplomirali.

Da se ​​vash stepen razgovarao, takoђe treba da se pridrzhava Opshtih pravila nagrade.

dual programi

Dual programi vam omoguћavaјu da studiraјu dva stepena istovremeno. Svaki dvostruki program ima јednu set programa Pravilnika.

Sledeћi dual programi su dostupni sa Master meђunarodnog prava: Masters of meђunarodne odnose / International Lav

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi The University of Queensland »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jan. 2020
Jan. 2020
Duration
18 Месеци
Redovne studije
Price
36,336 AUD
Индикативно годишња накнада 2017.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Jan. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

Jan. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date