Мастер оф Цреативе Индустриес (МЦИ)

Melbourne Polytechnic

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Мастер оф Цреативе Индустриес (МЦИ)

Melbourne Polytechnic

МЦИ има за циљ да гради на вашим креативним мрежама, ојача своје знање о примењеним креативним истраживањима, критичком мишљењу и да прошири своју праксу уз надзорне смернице стручњака из ваше области. Ове вјештине су од виталног значаја за успјех у конкурентним креативним индустријама - упишите се с нама како бисте напредовали и будите испред.

Структура курса

Модел курикулума Мастер оф Цреативе Индустриес је заснован на три тематска тока. То су (1) предузетништво и комерцијализација (2), примењена истраживања и (3) креативна пракса

Постоје три уграђене излазне тачке за МЦИ, које су:

  • Дипломски сертификат креативних индустрија - предузетништво и комерцијализација (један семестар / 48 кредитних бодова)
  • Дипломски студиј креативних индустрија - предузетништво и комерцијализација и примијењена истраживања (два семестра / 96 кредитних бодова)
  • Мајстор креативних индустрија - сви токови (три семестра / 144 кредитна бода)

Шта треба да урадим да се упишем?

МЦИ прихвата квалификоване дипломце или одговарајуће квалификоване професионалце у индустрији.

Признавање претходног учења

Можете тражити РПЛ тамо гдје је ваш посао или квалификације напредне и сродне природе подузете. Академски кредит се одобрава од случаја до случаја, у складу са нашом Академском кредитном политиком и пратећим процедурама. Пријаве за академски кредит ће оцењивати релевантни универзитетски универзитети у Melbourne Polytechnic и, тамо где је то прикладно, стручњаци из индустрије.

Улазни услови

Успешно завршен додипломски студиј из области креативних уметности или неке друге одговарајуће области као што је менаџмент у уметности, уметничко образовање, са просечном оценом коју додељује признати универзитет или ТАФЕ. За више информација, кандидати се охрабрују да присуствују једној од Melbourne Polytechnic Информатион Сессионс.

Алтернативно (за потенцијалне апликанте који немају завршен додипломски студиј) - кандидати могу уписати дипломску диплому или диплому дипломом тако што демонстрирају најмање пет година радног времена или креативну праксу у стваралачкој и извођачкој умјетности или у позицији индустрије везану за креативну умјетност. и извођачке уметности.

Академски: Додипломски студиј креативних уметности или друга одговарајућа област у уметности

Енглески: Академски ИЕЛТС 6.5 са ниједним индивидуалним опсегом испод 6.0, Пеарсон ПТЕ Ацадемиц 58 у целини без индивидуалних комуникативних вештина испод 50, или Melbourne Polytechnic признају еквивалентност.

Алтернативно (за потенцијалне апликанте који немају завршен додипломски студиј) - кандидати морају имати најмање пет година еквивалентног радног или креативног искуства у креативним и извођачким умјетностима или у позицији индустрије везану за креативне и извођачке умјетности.

Материјали

Листе потребних материјала, књига и распореда ће бити обезбијеђене на увођењу наставе или упису на наставу од стране наставног одјела

Pathways за даље проучавање

Након што сте дипломирали као Мастер оф Цреативе Индустриес, можете изабрати да идете на даље студије као што је преузимање доктората из уметности или другог сродног поља

Цареер Pathways

Наћи ћете запослење кроз креативно предузеће, као

  • артс профессионал
  • тренирајући уметник
  • самостални предузетник
  • умјетности у сектору јавних услуга
  • Запошљавање академских креативних умјетности
Ova škola nudi programe:
  • енглески језик
Melbourne Polytechnic

Poslednje ažurirano January 12, 2019
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
feb. 4, 2019
Duration
Trajanje
18 Месеци
Redovne studije
Price
Cena
20,436 AUD
годишње, међународне студенте.
Information
Deadline
feb. 3, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Locations
Аустралија - Melbourne, Victoria
Datum početka : feb. 4, 2019
Krajnji rok za prijavu feb. 3, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Datum završetka Tražite informacije
Dates
feb. 4, 2019
Аустралија - Melbourne, Victoria
Krajnji rok za prijavu feb. 3, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Datum završetka Tražite informacije