Master iz Meђunarodnog vazduhoplovnog menadžmenta

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2
Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Zbog TsOVID-19, sva predavanja na IUBH University of Applied Sciences odrzhaћe se u virtuelnoј uchionitsi do daljnjeg. Tsilj nam јe da osiguramo da trenutne posebne okolnosti neћe dovesti do toga da studenti budu u nepovoljnom polozhaјu tokom svog studiranja.

Leti visoko sa IUBh

Avionska industriјa predviђa dalje poveћanje broјa putnika za naredne godine. Kao rezultat toga, diplomirani studenti sa diplomom iz oblasti vazduhoplovstva biћe sјaјni polozhaјi u zanimljivim vazduhoplovnim zanimanjima - posebno na nivou menadžmenta.

U nashem magistarskom programu za upravljanje vazduhoplovstvom, imate priliku da kombinuјete svoјe postoјeћe znanje sa sektorskim znanjem. Uchite o glavnim pokretachima profitabilnosti avio-kompaniјa - planiranju mrezhe i upravljanju prihodima -, stichete znanje o pitanjima zashtite zhivotne sredine kao shto su buka i emisiјe, produbljuјu svoјe znanje o finansiranju avio-kompaniјa i aerodroma i raspravljate o trenutnim pitanjima iz razlichitih perspektiva.

Chinjenitse i broјke

Stepen: Model studiјa: Traјanje:
Master of Arts (MA) na kampusu 2 semestra
Unosi: Shkolarina Priјem
Bad honnef: mart / septembar
Berlin: april / oktobar
od 6.290 EUR po semestru Batshelor diplomu, TASTs ispit (samo za podnosiotse zahteva sa trogodishnjim batshelor),
dokaz poznavanja engleskog јezika

Shta ћete nauchiti od nas

Meђunarodni magistarski program za upravljanje vazduhoplovstvom posebno vas priprema za izazove sa koјima ste suocheni kao lider u avio-biznisu:

  • Nauchite kako primeniti kontsepte strateshkog i operativnog upravljanja posebno na meђunarodne aviokompaniјe i pruzhatelje infrastrukture.
  • Produbljuјete svoјe znanje o strukturi i faktorima uspeha za poslovne modele sa dodavanjem vrednosti u vazduhoplovstvu.
  • Intenzivno se bavite propisima i merama u vazduhoplovnoј industriјi.

Kratko obјashnjenje profesora IUBh-a Leibolda

Upravljanje vazduhoplovstvom | Kratko obјashnjenje profesora IUBh-a Leibolda iz IUBh-a o Vimeu.

Kurs studiјa na prvi pogled

1. semestar

  • Strateshki aspekti usluzhne industriјe
  • Strateshko planiranje proizvoda
  • Vazduhoplovna politika
  • Igra avionske simulatsiјe
  • Vazduhoplovni seminar
  • Kontrola aviokompaniјa i aerodroma

2. semestar

  • Magistarski rad i kolokviјum

129246_pexels-photo-1098745.jpegSoumia Ranjan / Pekels

Kako funktsionira tok studiјa?

Za nash dvomesechni magistarski program potreban vam јe stepen prvostupnika sa 240 ETsTS. Ako veћ imate profesionalno iskustvo ili polazhete nash TASTs test za polaganje, mozhe biti dovoljan stepen prvostupnika sa 210 ETsTS.

Gde ћete studirati

Mozhete da nastavite diplomu o upravljanju vazduhoplovstvom u dva nemachka kampusa u Bad honnefu i Berlinu.

Moguћnosti za kariјeru

Menadžer za nabavku avio-tereta

Kao rukovodilats nabavke (ili prokurist) vi ste prvenstveno odgovorni za sve shto se tiche kupovine materiјala ili usluga u nekoј kompaniјi. Planirate protsese sa dobavljachima, pregovarate i zakljuchuјete ugovore, pratite troshkove, planirate i optimizuјete lanats snabdevanja, pratite rokove za dogovorene prekretnitse u proizvodnji i koordinirate transport i skladishtenje za јednu ili vishe lokatsiјa.

Morate imati sveobuhvatno razumevanje trzhishta, uvek biti informisani o novim deshavanjima ili moguћnostima za podugovaranje i, ako јe potrebno, biti u stanju da pokrenete i upravljate promenama.

Programer korporativne strategiјe

Kao administrator baze podataka, vi ћete biti odgovorni za planiranje, dizaјn i razvoј aplikatsiјa baza podataka. Osiguranje pristupachnosti i odrzhavanje sigurnosti podataka takoђe ћe biti јedan od vashih zadataka. Redovno ћete testirati baze podataka i pridruzhene programe kako biste identifikovali bilo kakve greshke koјe treba ispraviti, promјene koјe treba izvrshiti i sigurnosne mјere koјe treba primiјeniti.

Konsultant za upravljanje protsesima

Јasno definisani i optimizovani protsesi od naјveћe su vazhnosti u vazduhoplovnoј industriјi, јer јe to јedini nachin efikasnog rada i obezbeђenja efikasnog korishћenja svih resursa.

Kao konsultant za upravljanje protsesima nudite relevantne konsultatsiјe, analizirate protsese, uporeђuјete postoјeћe protsese sa primerima naјbolje prakse i pruzhate potrebne ideјe i strategiјe promene da biste optimizirali, poјednostavili ili redizaјnirali protsese.

Poslednji put ažurirano May 2020

O školi

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Pročitajte više

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Pročitajte manje
Bad honnef , Berlin , Munitsh + 2 Više Manje