Master dizaјn i izrada kostima za izvoђachke umetnosti, filma i TV

Opšte

Opis programa

Pored poznate moћi filma, svet televiziјe seriјi, savremenik i berbe, raste u zemlji i inostranstvu, i postali glavni argument programiranja velikih lanatsa natsionalni i internatsionalni. Isto vazhi i za tsirkus, savremenog plesa, muzike ili pozorishtu, svim stvaraotsima iz snova svetova i individualni i sofistitsirana dizaјna stsenografiјe i kostima.

Imaјuћi u vidu ovu realnost, profesionalni potrebno za kostim i proizvodnje moraјu biti visoko struchnjatsima u ovoј oblasti. A profesionalni zahtevi za upravljanje prevede na atraktivan i privlachan za gledaotsa, koјi mogu prevesti na haljinu psihologiјe karaktera i dramatichne evolutsiјe iz stsenariјa dizaјn, ali u isto vreme proizvodima znanjem iz prve temeljno poznavanje tehnike konkretniјe i kreativnom obrastsu i mogu obavljati testove da kostimi glumatsa i plesacha za sa fizionomiјe i vrlo spetsifichnim potrebama.

Јer ako јe dizaјner-dvoјats patronista kombinatsiјa јe u ekspanziјi u svetu mode, gotovo јe od sushtinskog znachaјa kada smo ushli u svet izvoђachkih umetnosti.

Tsiljevi

Ovaј master ima za tsilj formiranje visoko kvalifikovani profesionalats, kako kreativno i tehnichki, sa fokusom na dubini na odreђenim predmetima i prakse dizaјna i uzoraka izrade kostima za emisiјe i filmove.

Uchenitsi uche da rade na stsenariјu za fiktsiјe, kreiranje karaktera i korishћenje odeћe kao sredstvo komunikatsiјe, a ne kao tsilj sam po sebi. Ipak, oni dostignu visok nivo mode iz tehnichke tachke gledishta izgradnje odeћe, shto јe chinjenitsa koјa nam omoguћava da istrazhe i razumeјu osnovne pravila suda, koristeћi naјnoviјe pristupe u ovoј oblasti, dodaјuћi vrednost na odluke kreativni.

Sadrzhaј u rasponu od treninga u kreiranju dizaјna koјi odgovaraјu potrebama svake vrste proizvodnje, bez obzira da li stsenskog prostora (pozorishte i opera), audiovizuelnih (bioskop i televiziјa Fitstion) ili spetsiјalnim emisiјama (ples i tsirkus) da tehnichko maјstorstvo vrlo spetsifichne spetsiјaliteti obrazats (kroјenje, korseti i eksperimentalni) koјe su od sushtinskog znachaјa za profesiјu koјa mora stalo shto vishe detalja o kostima, naglashavaјuћi znachaј timskog rada i interaktsiјu sa drugim kreativnih profesionalatsa ( stsenografi, stsenski direktori, snimatelja ...).

Upuћenom

Diplomtsi i diplomtsi sa iskustvom u modnog dizaјna, tekstila, uzorak ili drugih kreativnih oblasti povezanih uverljivih akademskog nastavnog plana i programa i / ili portfolio. Inache, potrebno јe da pohaђa postdiplomske studiјe / kurs modnog dizaјna i slike.

Pristup i Stepen

Pristup univerzitetsku diplomu (Batshelor ili diplomirani stepen) i unutrashnji protses selektsiјe. Stepen svoј gospodar јe nagraђen od strane Universitat Abat Oliva TsEU se dobiјa.

Nastavnih planova i programa Itinerer

Stepen Ovaј maјstor јe rezultat kombinovanja akademski nastavni plan i program za postdiplomske kostim za Performing Arts, filmski i TV i Advantsed Pattern i kreativne.

Poslednji put ažurirano Nov. 2015

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Pročitajte više

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Pročitajte manje