Pročitajte zvanični opis

Садржај курса

С обзиром на кризу биодиверзитета и пријетњу еколошким системима и услугама које пружају, наш нови програм у области екологије, конзервације и управљања има за циљ стварање нове генерације научника, стручњака и теренских радника са широким сазнањима из области апликативну екологију, биолошку конзервацију и еволуциону екологију.

Програм пружа студентима теоријску позадину у екологији и еволуцији, са нагласком на биодиверзитет, динамику заједнице и процесе на нивоу организма у комбинацији са методолошким знањем, укључујући статистику, математику, развој модела и процедуре процјене специфичне за очување и управљање природом.

Програм нуди диплому магистра наука на основу истраживачке тезе у једној од две студијске стазе које се преклапају у њиховој тематској позадини, али наглашавају различите аспекте екологије:

- Еволуцијска екологија (Е)

- Заштита природе и управљање (Н)

Међународна школа за пудерске студије Алберт Катз (АКИС) основана је 1999. године у склопу Института за истраживање пустиње (Јацоб Блаустеин) (БИДР).

АКИС се налази на Седе Бокер Цампусу

АКИС нуди програме за студенте из целог света. Међународни студенти, као и израелски студенти, доживљавају у АКИС-у посебну и јединствену образовну атмосферу.

Ако тражите јединствени дипломски програм на којем желите проучавати упечатљиве карактеристике пустиње, дошли сте на право место!

Посетите

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 10 programa koje nudi Ben-Gurion University of the Negev »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
5,000 USD
5000 долара годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

okt. 2019