Sadrzhaј kursa

S obzirom na krizu biodiverziteta i priјetnju ekoloshkim sistemima i uslugama koјe pruzhaјu, nash novi program u oblasti ekologiјe, konzervatsiјe i upravljanja ima za tsilj stvaranje nove generatsiјe nauchnika, struchnjaka i terenskih radnika sa shirokim saznanjima iz oblasti aplikativnu ekologiјu, bioloshku konzervatsiјu i evolutsionu ekologiјu.

Program pruzha studentima teoriјsku pozadinu u ekologiјi i evolutsiјi, sa naglaskom na biodiverzitet, dinamiku zaјednitse i protsese na nivou organizma u kombinatsiјi sa metodoloshkim znanjem, ukljuchuјuћi statistiku, matematiku, razvoј modela i protsedure protsјene spetsifichne za ochuvanje i upravljanje prirodom.

Program nudi diplomu magistra nauka na osnovu istrazhivachke teze u јednoј od dve studiјske staze koјe se preklapaјu u njihovoј tematskoј pozadini, ali naglashavaјu razlichite aspekte ekologiјe:

- Evolutsiјska ekologiјa (E)

- Zashtita prirode i upravljanje (N)

Meђunarodna shkola za puderske studiјe Albert Katz (AKIS) osnovana јe 1999. godine u sklopu Instituta za istrazhivanje pustinje (Јatsob Blaustein) (BIDR).

AKIS se nalazi na Sede Boker Tsampusu

AKIS nudi programe za studente iz tselog sveta. Meђunarodni studenti, kao i izraelski studenti, dozhivljavaјu u AKIS-u posebnu i јedinstvenu obrazovnu atmosferu.

Ako trazhite јedinstveni diplomski program na koјem zhelite prouchavati upechatljive karakteristike pustinje, doshli ste na pravo mesto!

Posetite

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 10 programa koje nudi Ben-Gurion University of the Negev »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
5,000 USD
5000 долара годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date