Read the Official Description

Постаните креатор трендова у угоститељском послу

Ваш пут до највиших нивоа менаџмента међународне угоститељске индустрије.

Мастер програм је врло добар избор за вас ако ...

  • би желели да се специјализују у области угоститељства према вашој дипломи менаџмента
  • већ сте стекли знање о овој индустрији током своје дипломске дипломе и желите да продубите ово знање
  • траже постдипломски курс са иновативним садржајима у управљању угоститељством и управљању кадровима

Садржај, циљ и структура курса

Ово вас чини специјалистом - Мастер програмом

Енглеско-наставни мастер курс студија Управљање угоститељством

Мастер програм је дизајниран тако да се развијају основне вештине лидерства и дипломци су спремни за будуће изазове у индустрији.

Сваки семестар обухвата следеће теме:

Вештине лидерства (први семестар)

Први семестар служи за припрему дипломираних студената из области менаџмента угоститељства или са економским садржајем и искуством или афинитетом за хотелску индустрију за своје будуће задатке као менаџери који се могу распоређивати на међународном нивоу. Из тог разлога, фокус првог семестра је на процјени економских изазова индустрије у контексту глобалних трендова и изазова, нпр. Технолошког, дигиталног или интеркултуралног. Студенти треба препознати будућа тржишта и њихове могућности како би развили пословне моделе укључујући неопходно финансирање. Поред тога, важно је схватити важност лидерства у складу са корпорацијском културом и развити и примијенити релевантне компетенције.

Примена задатака лидерства (2. семестар)

У другом семестру, ове лидерске надлежности се примјењују у специфичним лидерским задацима индустрије, а посебно су сарађивати са власницима, финансијерима или компанијама за управљање некретнинама. Поред тога, различити концепти оператора, стратегије глобалне дистрибуције и развој концепата како у кулинарству тако и у угоститељству анализирани су и одрживо дизајнирани у контексту развоја тржишта. Развој личних и друштвених акционих компетенција посебно се промовише у "уговарању

Гоинг Интернатионал (3. семестар)

У трећем семестру, фокус је на интернационалности. У зависности од предуслова и циљева ученика, досадашње компетенције развијене су у практичној фази (6 месеци) која испуњава услове и рефлектује се уз подршку супервизора или се продубљује током једног семестра на једном од партнерски универзитети са наставним програмом специфичним за индустрију.

Ин-Дептх-Екпериенце (четврти семестар)

Последњи семестар започиње истраживачким модулом ("Анализирање међународног бизниса"), након чега следи магистарска теза, идеално комбинована са питањем из хотелске праксе.

Перспективе каријере

Најбоље перспективе - Мастер програм вас води до врха

Ништа не стоји на путу ваше каријере након магистарске дипломе. Индустрија такође нуди идеалне услове за ово, пошто међународни ланац хотела све више доминира тржиштем, а потреба за менаџерима се повећава.

Дипломци магистара могу рачунати на веома интересантна поља активности, посебно у вишем менаџменту. На таквим позицијама на врху компаније, стручно знање је од суштинског значаја. Из тог разлога, најбоља перспектива за будућност постоје за менаџере који су специјализовани за угоститељску индустрију и квалификовани су за академске квалификације.

Мастер дипломанти могу рачунати на веома интересантна поља активности, посебно у вишем менаџменту. На таквим позицијама на врху компаније, важна су лидерска способност и кључне компетенције. У угоститељској индустрији квалификовани менаџери, према томе, имају најбољу будућност и перспективе каријере.

Осим тога, са дипломом "Мастер оф Артс (МА)" створите најбоље услове за академску каријеру у настави и истраживању.

Апликација

Шта требате донијети - Захтјеви за пријем за 1.5-годишњи Мастер програм

Мастер програм захтева од услужних усмјерења, мотивације и социјалне компетенције наших ученика. Сретни смо што им пружамо исти повратак малим курсевима, индивидуалним савјетима о каријери и захтјевном наставом.

Услови:

  • 3-годишња диплома из признатог универзитета
  • Основно разумевање економије доказано модулима у претходним студијама
  • Захтеви за језик за енглески програм су ТОЕФЛ (84 ибт) или упоредиви сертификати (нпр. ИЕЛТС Ацадемиц: најмање 6.0; ТОЕИЦ: најмање 785 или цертификат који напушта школу). Универзитетски степен завршен на енглеском ће бити довољан као доказ знања језика.
  • Искуство у угоститељској индустрији

Мастер програм је врло добар избор за вас ако желите ...

  • ... већ сте стекли знање о индустрији током своје дипломске дипломе и желели бисте продубити ово знање
  • ... погледајте перспективу у хотелском и гастрономском консалтингу
  • ... желео би напредовати на вишим руководећим позицијама у међународној угоститељској индустрији
Program taught in:
енглески језик

See 6 more programs offered by SRH Hochschule Berlin »

Last updated December 6, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Семестра
Redovne studije
Price
620 EUR
месечно (студенти ЕУ / ЕВР). 680 ЕУР месечно (студенти који не припадају ЕУ / не-ЕВР).
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date