Pročitajte zvanični opis

Пробуди се за лепоту. Нови концепт мајстора дизајна ентеријера

Карактеристика ових курсева је да се академска теорија комбинује са праксом на стварном радном месту.

Мастер се фокусира на велика питања "лепоте" и њеног идентитета са напредним методама у дизајнерском саставу. Након упознавања са планирањем локације, курс се шири на неколико тема, попут кућа, зелених изложбених простора, међународног изложбеног простора, одрживих канцеларија и духовних простора, који јасно изражавају дубоко знање о простору, облицима, материјалима и дизајну светла као оруђе за израз нашег унутрашњег ја и клијента.


Скица: погледајте дубоко у своју креативност

Овај курс има за циљ да нам помогне да разумемо кључне елементе међународних мастер пројеката дизајна ентеријера. Кроз брзо цртање основних елемената облика апсорбујемо или изражавамо суштину дизајнерских идеја.


Интернатионал Дравинг

Фокусирајте се на међународни начин кодирања датотеке и класификацију цртежних симбола, метода, слојева, детаља и начина приказивања пројеката у глобалној фирми за дизајн, како би се студентима омогућило да се већ могу пријавити за прави посао у међународној фирми.


Напредна технологија: будућност

Познавање техника и нових технологија дизајна обезбеђује нашу контролу над нашим добављачима и њиховим трошковима на локацији реновирања. Веома важно за нашу Академију за дизајн ентеријера.

Започните нови напредни приступ са зеленим дизајном и одрживом технологијом, тамо где је могуће, у непосредном искуству на прототипу да бисте разумели и сагледали снаге унутар конструисаних облика кроз контролу њихових пропорција.


Историја дизајна: прошлост је сада

знати историју архитектуре и дизајна не само као прошлост, већ и као стварну перцепцију велике авантуре најважнијих аутора у овој области (ио њиховом животу). У нашем новом концепту Интернационалног дизајнера ентеријера мислимо да је сваки облик уметности манифестација унутрашњег живог и богатог света уметника. То важи и за архитекте и дизајнера и могуће је у току курса ићи директно на историјско место и перципирати "дух места" и његовог аутора.


Хроматска перцепција: Уживајте у бојама

упознаје студенте са знањем о утицају боја на људска бића у различитим комбинацијама у количини и облику и геометрији коју могу да се саставе, разграничавајући разне перцепције унутар јавног / приватног простора и ентеријера. Као интернационални мајстор за дизајн ентеријера, овај предмет је задржан.


Онлине услуге дизајна: дигитални маркетинг

Представља студенте на најекономичнији и најнапреднији начин рада на мрежи и упознају клијенте путем Интернета, развијајући читав процес дизајна кроз најновији Дигитал Веб Маркетинг како би били у потпуности укључени у савремени начин рада широм свијета.


Напредни портфолио

Презентација завршних радова клијенту је веома важна, јер је начин приказивања конкретне тачке гледишта пројекта кроз боје, материјале, светлост, стварање амбијента и атмосфера слике. Учење напредног начина да се портфолија подразумева да објасни снажан идентитет за посао и да има успеха у последњем важном кораку презентације.


3Д Модел / Рендеринг

Усредсређује се на доношење 2д цртежа и скица преко представљања 3Д модела као возила за дизајнерско размишљање и перцепцију. Посматрање прве и аналитичке студије после, са неколико интеријера просторних вежби које развијају креативне вештине. Учење 3Д Рендер софтвера В-Раи за изградњу слика са неколико 3Д модела.


Стручна пракса

Овај курс у дизајнеру унутрашњег дизајна испитује организацију и управљање стварним праксама за пружање услуга професионалног дизајна. Фокусира се на одговорности архитекте из фазе пре-контракта кроз процену трошкова с предрачуном и спецификацијама за изградњу. Ми ћемо покрити све аспекте као што је примјена рачунарске технологије у припреми спецификација и посјета грађевинарству.


Управљање клијентима

Састанци са клијентима од првог до последњег, да би схватили њихове стварне потребе, показали нацрт прве идеје и слиједеће кораке слике пројекта. Да би могли да их водите кроз неколико фаза рада до краја и да им покажете како је могуће контролисати количину, то је деликатан посао. Прави приступ као време понашања и ритмови који показују неколико корака пројекта представља веома важан део обичних професионалних радова. Фирма за дизајн ентеријера у Фиренци упознаје студенте и на ову тему.


Каријера могућности

Обично изаберемо нашег сарадника међу нашим најбољим ученицима. Ученици ће добити назив МАСТЕР-Интериор Десигнер или Дуал МАСТЕР за дизајн ентеријера и намештаја више сертификата о професионалној пракси и могу наставити са својом професионалном каријером у области дизајна ентеријера као фрееланцер или сарадник унутар фирме за дизајн ентеријера и архитектуре или запослени у креативним индустријама као што су изложба, дизајн догађаја, декорација, дизајн производа, дизајн намештаја, 3Д специјализација, специјализација специјализације, илустрација пројекта, визуелно мерење.


Концепт курса

Може се десити да током реализације вашег пројекта, док посматрате свој модел под светлошћу, почињете да схватате себе, ко сте стварно и шта стварно желите од живота.

Овај мајстор је замишљен у фирми за архитектуру и унутрашњу и намештај за дизајн који комбинује теорију и стварна дела надања се да ће вас променити и открити кроз метод "Перцепција у дизајну" ко сте и шта је стварност као резултат вашег рада и ваше истраживање. Као Дизајнер, открићете свет и своју будућност. Можете детаљно упознати и разумјети објашњења клијента, успијете препознати знаке које материјал преноси, можете сагледати звукове и мирисе природе и створити дијалог између вашег пројекта и најинтензивнијег дела себе. Светлост, простор, материјал и конструкција су елементи за стварање поезије о пројекту, а да никада не заборавите основне елементе контроле трошкова или разумијевања процеса у извршном уређењу намештаја као ентеријера и руковођења тимом занатлије ангажованих за реализацију вашег ремек-дела .

Jezik održavanja programa:
енглески језик
Италијан

Pogledajte još 1 programa koje nudi STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School »

Ласт упдатед February 13, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
1 Година
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
- Мастер 6950 Еур - Дуал мастер 10590 Еур
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date