Ovaј program sprovodi proјekat obuke za izvanrednog inzhenjera.

Na osnovnim predmetima elektrotehnike, kontrolne nauke i inzhinjeringa i rachunarskih nauka i tehnologiјe, ima za tsilj da obuchava studente da sakupljaјu sistematichna i struchna znanja elektro-tehnologiјe, teoriјe kontrole, elektrotehnike i tehnologiјe rachunarskih aplikatsiјa, kao i da imaјu sposobnosti vrshi rad na sistemskoј analizi i integratsiјi, proјektovanju i radu sistema, istrazhivanju i razvoјu u oblasti elektrotehnike.

Diplomanti su uglavnom zaposleni u oblastima elektrotehnike radi obavljanja sistema, automatske kontrole, obrade informatsiјa, eksperimentalne analize i dizaјna istrazhivanja.

Osnovni kursevi ukljuchuјu: Fundamentalni elektrichni krugovi, elektronika, јezichki rachunarski program, teoriјa mikrorachunara i interfeјsa, tehniku elektrotehnike, tehnike elektrichnog merenja, energetske elektronike, elektrichnih mashina i pogona, automatske teoriјe kontrole, prenosa i kontrole elektrichne energiјe, kontrole pokreta Sistemi, tehnologiјa konverziјe energiјe, inteligentna zgrada, fabrichko napaјanje, elektrotehnika i mrezhna i komunikatsiona tehnologiјa.

Kvalifikatsiјe

  • Aplikanti magistarskog programa trebali bi biti univerzitetski diplomtsi ili ћe diplomirati do 31. јula. Aplikant doktorskog programa treba da ima magistarski stepen u istom glavnom ili u relativnom polju interesa;
  • Efikasne vјeshtine kineskog јezika * (4 razreda hSK) ili TOEFL i IELTS bodova.
  • Preporuchuјu dva profesora.

* Napomena: Kineski (Mandarin) јe glavni nastavni јezik. BIT nudi i neke programe na engleskom јeziku. Kandidati za studente na engleskom јeziku nisu obavezni da poseduјu veshtine kineskog јezika.

Jezik održavanja programa:
  • Chinese
  • English

Pogledajte još 5 programa koje nudi Beijing Institute Of Technology »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2020