Магистар у менаџменту ланца снабдевања (ТриЦонтинент)

Kühne Logistics University - KLU

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Магистар у менаџменту ланца снабдевања (ТриЦонтинент)

Kühne Logistics University - KLU

Овај јединствени мастер у програму за управљање ланцем снабдевања у ланцу снабдева менаџментом ланца снабдевања са интегративне перспективе која укључује економију, операције, логистику, управљање ризиком, лидерство и ИТ. Овај истински глобални програм се одвија на три континента. Студенти ће провести први семестар у Хамбургу (Немачка), други семестар у Шангају (Кина) и трећи семестар у Кноквилле (Теннессее, САД). Завршни семестар посвећен је стажирању и магистарским радовима.


Магистар наука из три континента у глобалном менаџменту ланца снабдевања је паметан потез каријере - ево зашто:/>


Додајте "глобално" у "управљање ланцима снабдевања"./>

Кад кажемо "глобално управљање ланцем снабдевања", ми то мислимо! Овај степен програма даје вам јединствену шансу да искусите менаџмент ланца снабдевања из перспективе три највеће економије у свету. То ће вас уронити у свет међународних пословних пракси и дискутовали ћете о ефектима глобалних економских трендова са локалним руководиоцима и академским стручњацима.


Водите мрежу каријере на следећи ниво./>

Током читавог програма, студенти са сва три партнерског универзитета биће у једној интегрисаној класи. Ово вас ставља у мрежу која обухвата глобални и пословни ланац снабдевања који ће подстакнути вашу будућу каријеру. И вештине менаџмента које сте развили за бављење људима из целог света ће вас претворити у истинског глобалног грађанина.


Научите од најбољих да постанете најбољи./>

Три партнерска универзитета имају међународно студентско тело, изузетан факултет, интимну средину за учење и екстензивне корпоративне везе. Они припадају водећим академским институцијама за управљање логистиком и ланцем снабдевања у својим регионима. Учење од најбољих ће вам пружити конкурентну предност на тржишту рада и унапредити своју каријеру.


ТриЦонтинент МСц у глобалном менаџменту ланаца снабдевања је кооперативни програм са Kühne Logistics University , Универзитета Теннессее и Универзитета Тонгји./>


Учесници универзитета/>


Сваки од три универзитета који учествују на ТриЦонтинент МС има одређену снагу у управљању ланцем снабдевања, и сваки од њих добија највише рангирање за свој предмет у свом националном истраживању. Налази се у водећој метрополи логистике северне Европе, KLU је једини логистички универзитет у свету. Мастер програм на Универзитету Теннессее (УТК) сматра се једним од најсвеобухватнијих и најсавременијих програма ланца снабдевања на глобалном нивоу. Школа економије и менаџмента у Тонгђију била је једна од првих институција у Кини која је понудила специјализацију у области управљања ланцем снабдевања./>


Захтеви за пријем/>

  • Бацхелор'с дегрее ор екуивалент фром а рецогнизед университи ор цоллеге *
  • ТОЕФЛ, ИЕЛТС или ЦАЕ / ЦПЕ за демонстрирање енглеског језика. ТОЕФЛ, ИЕЛТС или еквивалентни сертификат не сме бити старији од 2 године у тренутку подношења пријаве. У случају пријема, имајте на уму да ће вам требати званични извештај о резултатима (хард цопи) за упис. Због тога, молимо KLU приликом регистрације за тест, ако је могуће (ТОЕФЛ институционални код је 7373).

* Диплома мора бити најмање 180 ЕЦТС. Захтевамо дипломе у пословању или економији, али ће размотрити и друге области као што су индустријски инжењеринг, пословна информатика и математика, ако ваша дипломска академија садржи довољан број курсева (најмање четири) у пословној администрацији или економији.

Још немате сертификат вашег мајстора? Само доставите транскрипт записа и можете поднијети сертификат вашег бачелора у каснијој фази.

Молимо провјерите хттпс: //ввв.тхе- KLU .орг / дегрее-програмс / изаберите-ваш-програм / мастер-ин-суппли-цхаин-манагемент-трицонтинент / за детаље о пријемном процесу или пошаљите е-пошту како бисте проучили - KLU .орг.

Препоручујемо да се кандидати из земаља које нису чланице ЕУ примјењују до 31. марта, јер процес визе траје до два мјесеца.

Ova škola nudi programe:
  • енглески језик


Poslednje ažurirano March 10, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
sept. 1, 2018
Duration
Trajanje
2 Године
Redovne studije
Price
Cena
7,475 EUR
7.475 € по семестру
Information
Deadline
Tražite informacije
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Немачка - Hamburg, Hamburg
Datum početka : sept. 1, 2018
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Datum završetka Tražite informacije
Dates
sept. 1, 2018
Немачка - Hamburg, Hamburg
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Datum završetka Tražite informacije
Snimci

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management