Pročitajte zvanični opis

Преглед

Повећајте своју каријеру са Мастером Рачунарске Науке (МЦомпСц). Овај флексибилни курс и програм заснован на пројекту постављаће вас на челу иновација у индустрији која се брзо развија.

Стицање специјалистичких знања о теоријама, методама и стратегији рачунарских наука, и надоградите своје вештине у рачунарској архитектури, грађевинарству, инжењерингу и дизајну.

Прегледајте мреже, софтвер, алате и пакете и сазнајте више о низу програмских језика и рачунарских система. Проучите нове технологије и истражујте концепте који ће бити основа будућих иновација.

Можете одабрати да се фокусирате на компјутерске курсеве или на мрежно инжењерство или софтверско инжењерство. Или изаберите широку комбинацију свих три да бисте одговарали вашим интересима и циљевима у каријери.

Промене на МЦомпСц-у у 2018

Магистар рачунарских наука вредан 180 поена је нов за 2018. Студенти који су тренутно уписани у старо МЦомпСц вредно 120/240 поена биће саветовани појединачно и дати смернице о одговарајућим изборима за њихову ситуацију.

Истраживачки пројекат

Две трећине МЦомпСц-а (120 поена) је курс. Друга трећина (60 поена) је индивидуални пројекат који укључује рад на сложеном истраживачком проблему. Пројекат је изврсна прилика да представите своје вјештине и демонстрирате своје критичко размишљање.

Научио је Инжењерска и рачунарска наука и Природно-математички факултет са којим ћете сарађивати и учити од особља са међународним угледима као стручњаци у својој области.

Структура степена

МЦомпСц са 180 тачака је подељен на два дела.

У првом делу ћете преузети одобрену комбинацију курсева у укупном износу од 120 бодова. Изаберите курсеве из рачунарских наука 400, ЦиберСецурити, Нетворк Енгинееринг и Софтваре Енгинееринг.

Дио 2 је истраживачки пројекат који је састављен од два курса: ЦОМП501, 15-поена истраживачког есеја који показује да сте схватили позадину истраживачког проблема који сте одабрали да ријешите, а ЦОМП589, курс од 45 тачака у које дизајнирате, примењују и процењују решење проблема.

Трајање и оптерећење

МЦомпСц 180 поена може се завршити за годину дана редовног студирања (три тријместре), или за две године са пола радног времена.

Ако сте студира пуно радно време, можете очекивати радно оптерећење од 40-45 сати недељно већи део године. Ванредни студенти који раде два курса по триместру морају радити око 20-23 сата рада недељно. Уверите се да то узмете у обзир ако радите.

Др. студија

МЦомпСц на бази предмета није уобичајени Pathway ка докторанту. студија; Међутим, ако имате и велико професионално искуство и желите да истражите ову руту, контактирајте директора програма да бисте разговарали о томе.

Докторат је највиша академска квалификација коју нуди Инжењерски факултет. Спровели бисте оригинална и континуирана истраживања под надзором академика из светске класе.

Као докторат кандидат у Викторији, такође ће вам бити подржани од стране Факултета за дипломске студије.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 17 programa koje nudi Victoria University of Wellington »

Ласт упдатед September 17, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jul 8, 2019
Mart 2020
Duration
12 - 24 Месеци
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
9,457 NZD
годишње
Deadline
Jun 21, 2019
to start studying in Jul
Tražite informacije
to start studying in Mar
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jul 8, 2019
Krajnji rok za prijavu
Jun 21, 2019
to start studying in Jul
Start Date
Mart 2020
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
to start studying in Mar

Jul 8, 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
Jun 21, 2019
to start studying in Jul
End Date

Mart 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
to start studying in Mar
End Date