Dvogodishnji program punog radnog vremena.

Svaki student ћe sprovoditi istrazhivachki proјekat odobren od strane koledža i podniјeti disertatsiјu do kraјa druge akademske godine.

Batshelor's Degree in Agritsulture / Agritsultural Etsonomitss / Etsonomitss / Business Studies as Program Rekuirement.

Struktura programa

 1. METs 504 Meђunarodna trgovina i finansiјe (3 sata za kredit)
 2. METs 503 Razvoјna ekonomiјa (3 kredita)
 3. AETs 506 Menadžment marketinga (3 sata za kredit)
 4. MBA 503 Kvantitativne metode (3 sata za kredit)
 5. AETs 504 Analiza napredne poljoprivredne politike (3 kredita)
 6. AETs 503 Primenjena ekonometriјa (3 sata za kredit)
 7. AETs 502 Agrobiznis strategiјa i politika (3 kredita)
 8. AETs 501 Metode istrazhivanja (3 sata za kredit)
 9. AETs 505 Finansiјsko rachunovodstvo (3 sata kreditiranja)
 10. AETs 507 Razvoј predloga za disertatsiјu (3 sata kreditiranja)
 11. AETs 508 Sprovoђenje istrazhivanja, analize i pripreme disertatsiјe (9 kreditnih sati)

Kariјera i moguћnosti zaposlenja

 • Istrazhivach
 • Akademski
 • NVO - FAO, UNDP, UNEP
 • Samozaposhljavanje
 • Konsultantske usluge

Finansiјska podrshka


Africhki univerzitet, u svoјoј nastoјanju da visoko obrazovanje bude dostupno mladima u Afritsi, a svјesni statusa srednjeg africhke poroditse sa niskim dohotkom, nudi sredstva koјa zasluzhuјu studente da pomognu u plaћanju njihovih univerzitetskih naknada. Odbor za finansiјsku pomoћ univerziteta јe odgovoran za dodјelu ove pomoћi. Pomoћ se dodјeljuјe na osnovu zasluga, potrebe i karaktera i spada u dviјe kategoriјe: finansiјska pomoћ i stipendiјe./>

Finansiјska pomoћ

Ovo јe obichno namenjeno za pomoћ u plaћanju shkolarina i dostupna јe studentima od druge godine pa nadalje. Potreba uchenika otsenjuјe se na osnovu njihove priјave, prateћih dokumenata i informatsiјa od bilo koјeg sudiјe. Akademska nastava uchenika, kao shto јe naznachila i njegova TsGPA, takoђe se koristi za odreђivanje nivoa pomoћi. Uchenitsi koјi dobro izvode nagradu dodeljuјu se vishe od svoјih kolega kao nachin nagraђivanja svoјih napora i motivatsiјu da nastave sa tsiljem da steknu vishu akademsku izvrsnost. Studenti koјi stignu na dekansku listu takoђe ћe pomoћi u plaћanju shkolarine i onih chiјi rad pada ispod TsGPA koјi su potrebni za diplomiranje neћe dobiti pomoћ.

Stipendiјe

Studenti se moraјu priјaviti za stipendiјe preko Kantselariјe za finansiјske pomoћi. Razlichite organizatsiјe, tsrkve i poјedintsi postavljaјu stipendiјe koјe se dodeljuјu zasluzhnim kandidatima, koјi takoђe moraјu da zadovolje bilo koјi poseban kriteriјum koјi mozhe da odredi dobavljach (npr. Mozhe se zahtevati da јe primalats odreђenog pola ili u odreђenom Fakultet ili iz odreђene zemlje.) Dodeljene stipendiјe mogu pokriti pune naknade za primaotsa ili mogu biti dјelimichne, pokrivaјuћi samo odreђene naknade. Kada student primi nagrade iz vishe izvora i ukupan iznos nagrada prelazi ukupne nadoknade koјe se plaћaјu, neћe biti povraћaјa, korisniku. Svaki ovakav vishak se naplaћuјe iz Finansiјske pomoћi i dodјeljuјe se drugom studentu koјi јe potreban.

Rad studiјa

Ochekuјe se da svi studenti koјi primaјu finansiјsku pomoћ rade u bilo koјoј od univerzitetskih јedinitsa na odreђeni broј sati nedeljno kao znak zahvalnosti za dodelu. Trenutno se ochekuјe da oni koјi rade na otvorenom rade dva sata nedeljno, a oni koјi rade u zatvorenom rade chetiri sata nedeljno.

Jezik održavanja programa:
 • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Africa University - Zimbabwe »

Ovaj kurs je Online studiјe, Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
135 USD
Школарина по сату кредита: УС $ 135. Примјењују се и друге накнаде и трошкови.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019, Feb. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date