Master of Stsientse in Business Analititss (MSBA) na radiјskoј shkoli јe intenzivan program koјi ћe vam pruzhiti vјeshtine za uspјeshno poslovno okruzhenje bogato podatsima. Program nudi rigoroznu, praktichnu obuku koјa ћe vas pripremiti za korishtenje podataka i analitike za identifikatsiјu poslovnih moguћnosti, generisanje poslovnih uvida i stvaranje poslovnih rјeshenja.

Kao student MSBA, dobiћete i kvantitativne veshtine kako biste stvorili bolje alate za odluchivanje i sposobnost upravljanja timovima i efikasno komunitsirati sa zainteresovanim stranama tokom svake faze proјekta analitike.

Ako ste spremni da se priјavite za ovaј program, mozhete to uraditi ovde.


U programu Radi Stshool MSBA nauchiћete da:

  • Koristite prediktivnu analitiku i optimizatsiјu za donoshenje odluka u marketingu, finansiјama, upravljanju i operatsiјama
  • Prikupljanje, chishћenje, vizualizatsiјu i analiziranje podataka
  • Koristite statistichke i alatke za optimizatsiјu (npr. R, Sјaјno, Sјaјno)
  • Kreiraјte i implementiraјte reshenja za poslovno analitiku

Kariјere u poslovnoј analizi

Uspeshna preduzeћa koriste podatke i modele za donoshenje boljih odluka i dobiјanje konkurentske prednosti. Ogromne kolichine podataka o kuptsima, dobavljachima, operatsiјama i finansiјskim transaktsiјama prikupljaјu se iz razlichitih izvora, chesto upravljanih u raznim sistemima, od strane vishe uchesnika. Transformisanje ovih podataka u uvide koјe mogu unaprediti donoshenje odluka јe kljuchni strateshki izazov za preduzeћa svake velichine, u svim industriјama.

Kompaniјe trazhe kvalifikovane struchnjake koјi mogu efikasno raditi u timovima kako bi kreirali kljuchna operativna i strateshka poslovna pitanja i koristili podatke i analitiku kako bi nashli odgovore.

Kurikulum

MSBA јe 50-јedinitsa, STEM odreђeni stepen programa. Nastavni plan i program sastoјi se od chetiri osnovna kursa od 4 јedinitse, dva osnovna predmeta od 1 јedinitse i 32 јedinitse iz skupa izbornih predmeta, kao i obavezna predratna oriјentatsiјa.

Obavezni kursevi јezgre

Izborni predmeti

Lista A (potrebno јe naјmanje 20 јedinitsa):

Tsapstone proјekat

Uchenitsi ћe nastaviti sa svoјim iskustvima u okviru tima kako bi reshili probleme sa koјima se suochavaјu kompaniјe. Svaki tim ћe raditi kao spoljni konsultanti na proјektu koјi ћe stvoriti vriјednost za kliјentsku kompaniјu.

Performanse na proјektu naјvishe se koriste kao primarna mera uchenja uchenika u MSBA programu. Svaki uchenik ћe biti otsiјenjen na osnovu njegovog shvatanja materiјala kursa i njegove / njene sposobnosti da primјenjuјe materiјal kursa na proјekat s naјvishe vriјednosti. Zadovoljavaјuћi zavrshetak proјekta Tsapstone јe neophodan kako bi se stekao MSBA stepen.

Svaki uchenik mora uspeshno proћi sveobuhvatan pregled. Ovaј ispit ukljuchuјe: (i) formalno prezentiranje proјekta naјvisheg stepena, (ii) pismeni izveshtaј i (iii) individualni usmeni ispit. Proјekat sa naјvishe nivoa zahteva od studenata da zavrshe proјekat koјi reshava poslovni problem za kliјenta u stvarnom svetu i dokumentuјe svoј rad u pismenom izveshtaјu.

Ako ste spremni da se priјavite za ovaј program, mozhete to uraditi ovde.

Jezik održavanja programa:
  • English
Rady School of Management

Pogledajte još 2 programa koje nudi Rady School of Management »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
12 Месеци
Redovne studije
Price
1,058 USD
по кредитној јединици.