Pregled

MS iz poslovne analitike / informatsionih sistema (MS / BAIS) (33 sata rada) zadovoljava potrebe trzhishta za struchnost u informatsionoј tehnologiјi i menadžmentu. Visoko kvalifikovane osobe sa motivatsiјom za rukovoђenje u oblasti informatsionih tehnologiјa podstichu se da se priјave za priјem u ovaј program. Graduate programa su u velikoј potraznji firmi u sektoru informatsionih usluga u privredi, organizatsiјama za razvoј softvera, konsultantima za upravljanje i MIS odјeljtsima u industriјi. Savetodavni odbor koјi se sastoјi od vishih rukovodilatsa informatsionih sistema i konsultanata blisko saraђuјe sa odeljenjem kako bi osigurala da program odrzhava visoke standarde.

Program MS poslovne analitike / informatsioni sistemi јe dizaјniran za poјedintse koјi su izazvani aplikatsiјama informatsionih sistema i informatsionih tehnologiјa i koјi su spremni da preduzmu kariјeru koјa zahtiјeva shiri um, umјesto uskog spektra vјeshtina. Studenti koјi veћ imaјu znachaјnu pozadinu u informatsionim sistemima ili u poslovnim predmetima ћe koristiti ugraђenu fleksibilnost programa, dizaјniraјuћi studiјske programe koјi ћe im pruzhiti naјbolju osnovu za svoјe kariјere. Savetnik ћe blisko saraђivati sa svakim uchenitsom kako bi dizaјnirao i nadgledao naјefikasniјu sekventsu kursa i optsionalnu radnu tezu / praksu.

Akreditatsiјa

Akreditovan od strane Komisiјe za koledže јuzhnog udruzhenja koledža i shkola, i AATsSB International-Asotsiјatsiјa za unapreђenje kolegiјalnih shkola za biznis.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi University of South Florida »

Ласт упдатед Novembar 6, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
467 USD
467,34 долара по кредиту (Флорида Ресидент) или 913,08 долара по кредиту (ван државног / међународног).
Prema lokacijama
Prema datumu
End Date
Avg. 31, 2020
Krajnji rok za prijavu
End Date
Dec. 31, 2020
Krajnji rok za prijavu
Okt. 15, 2019
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Avg. 31, 2020
Krajnji rok za prijavu
Okt. 15, 2019
End Date
Dec. 31, 2020