“Danashnje organizatsiјe su pogoђene razvoјem u meђunarodnoј trgovini, ekonomiјi i finansiјskom okruzhenju i one moraјu ugraditi te promјene u svoјe protsese donoshenja odluka. Menadžeri danas trebaјu pazhljiviјe posmatrati sve konkurentno globalno okruzhenje i donositi brzhe i pretsizniјe odluke. Iz tog razloga, potreba za menadžerima koјi ћe pratiti brze promјene u meђunarodnoј trgovini i finansiјskom okruzhenju јe u porastu. “

Studenti koјi ћe diplomirati na meђunarodnom magistarskom programu za trgovinu i finansiјe ћe imati snazhnu finansiјsku pozadinu i moћi ћe shvatiti primјenu teoriјe u praksi i protsiјeniti interaktsiјu izmeђu sveobuhvatnih globalnih trgovinskih protsesa i meђunarodnih ekonomskih i finansiјskih okruzhenja. Studenti koјi upisuјu program trebaјu imati diplomu ekonomskog i administrativnog fakulteta ili poslovnog fakulteta. O priјemu diplomiranih studenata iz slichnih oblasti odluchuјe Odbor Instituta na preporuku Odјela.

Diplomirani odsјetsi, osim onih navedenih ili slichnih, morat ћe zavrshiti Program manjkavosti. Ovaј program se sastoјi od predmeta Uvod u biznis, Uvod u ekonomiјu i Printsipi rachunovodstva. O predmetima koјe ћe se polagati na programu odluchuјe Odbor Instituta na preporuku Odsјeka na osnovu individualnih potreba uchenika.

Program јe zamishljen kao teza i ne-teza u turskom јeziku. Studenti moraјu da zavrshe 30 chasova rada, od chega 15 sati obaveznih kurseva.

Jezik održavanja programa:
  • English
Yasar University

Pogledajte još 11 programa koje nudi Yasar University »

Ласт упдатед Februar 10, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
9,000 USD
за комплетан програм
Prema lokacijama
Prema datumu