Магистар из рачунарског инжењерства

University of Deusto

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Магистар из рачунарског инжењерства

University of Deusto

презентација

Ми обучавамо компјутерске професионалце да воде технолошки напредак и друштво сутрашњице.

Са 40 година искуства, нудимо вам:

 • Техничко и научно знање које тржиште рада тренутно треба, као и генеричке надлежности које највише вреднују компаније.
 • Директан контакт са пословним светом кроз седмичне сесије са професионалцима из компанија из технолошког сектора који доприносе њиховој визији о аспектима дебате, као и посјете центрима и објектима.
 • Приступ радном искуству из прве руке остајући у компанији.
 • Међународно искуство кроз међународни програм мобилности.
 • Специјализација у једној од најрелевантнијих области у моменту: Велики подаци и пословна интелигенција
 • Магистарски степен двоструког универзитета: По завршетку додатног семестра у примени ИЦТ-а у индустрији, магистрираће и инжињеринг индустријске организације.
 • Имате директан контакт са истраживањем и иновацијама у новим технологијама тако што ћете остати у технолошком центру.

Профил учесника

Овај магистар доприноси професионалном развоју:

 • Дипломира у рачунарским степенима како би олакшао њихову транзицију на тржиште рада уз велике гаранције за професионални успех.
 • Технички инжињери из области рачунарства или других степена повезаних са ИЦТ-ом који желе напредовати и поново покренути своју професионалну каријеру
 • Дипломци и инжењери рачунарства који након професионалног искуства желе да се рециклирају и буду ажурни.
 • Дипломци универзитета у било којој области инжењерства који желе да се докторирају и посвећују се истраживању и иновацијама у новим технологијама (прављење потребних додатака за обуку).

Дипломски профил

Он је особа чврсте формације у надлежностима и надлежностима вишег нивоа у кључним технолошким областима рачунарског инжењерства, заједно са солидним знањима и способностима, великом свестраношћу и прилагодљивошћу у односу на сталне технолошке промјене. Поред тога, поседује вишеструке унакрсне вештине, изван технологије, као што су способност управљања тимовима рада, вођењу развојних пројеката и имплементацији различитих технолошких решења, делују самостално или ефикасно комуницирају, између осталог, који стварају професионални профил Инжењер интегралне рачунарске науке, веома прилагодљив и са великим капацитетима прилагођавања проблематичним и разноврсним окружењима.

Мастер из компјутерског инжињеринга профилише перформансе и развој професионалне каријере у рачунарском инжењерству у пет различитих сценарија и комплементарно истовремено:

 • Управљање информационим системима
 • Софтвер за управљање пројектима
 • Архитектура софтвера
 • Истраживање и иновације
 • Дата Сциенце

Цареер Оппортунитиес

Магистрирала у рачунарском инжењерству описују перформансе и развој професионалне каријере у области рачунарског инжењеринга у пет различитих сценарија и комплементарно у исто време.

Мастер нуди компјутерским инжењерима прави оквир како би развили професионални живот пуно могућности. Неколико средстава у историји човечанства трансформисало је друштво у тако кратко време као што су нове технологије и Интернет учинили у последњих десет година.

Награђивамо технолошки таленат

Захваљујући новом Деусто Инжењерском програму стипендија имамо 10 стипендија од 10.000 евра за студирање Мастер из рачунарског инжењеринга у сарадњи са технолошком компанијом.

DeloitteLanteknts

Осим стипендије, добићете накнаду за свој рад у режиму радног односа предузећа.

Захваљујући стипендији и стажирању, моћи ћете да финансирате готово све магистарске студије.

Како да се пријавим за школарину?

 • Копија академског записа универзитетског степена који вам даје приступ на постдипломски курс и који ће укључити просјечну оцјену добијену у скали од 1 до 10. (дипломци у УД-у не требају презентирати академски запис).
 • Цуррицулум Витае (Еуропасс формат).
 • Писмо презентације и мотивације упућене Комисији за стипендије (највише 1000 речи).

Апликација мора бити обрађена преко Стипендије Службе Универзитета Деусто. Ова служба задржава право да затражи све документације која се сматра одговарајућим.

Када могу да се пријавим за стипендију?

Од 1. фебруара до 28. марта 2018.

Како су евалуиране кандидатуре?

То ће бити вредновано:

 • академски запис
 • Цуррицулум Витае: професионално искуство, језици, лична заслуга, обука ...
 • Писмо презентације и мотивације

Кандидати који испуњавају услове стипендије биће позвани на лични интервју.

Процес селекције кандидатура се обавља заједно са компанијама од 1. априла до 30. априла 2018.

Када познајем резултат?

Од 15. маја 2018. Године обавестимо о давању стипендија; Након тога можете се уписати.

Да ли желите да знате више?

Ако желите конкретне информације о овој стипендији, попуните следећи образац и контакт ћемо вам што пре.

Предмети

Мотивиран реформом универзитетског образовања и након дубоког размишљања, Универзитет Деусто, који има искуство од 30 година образовања дипломираних студената рачунарства, дизајнирао је амбициозни програм студија за магистарски рад из рачунарског инжењерства. Мастер програм је структуриран у два велика блока:

 • Обука за генералисте у технологији и управљачким алатима. Овај блок одговара први години и састоји се од предмета који се упуштају у технологије које захтевају тржиште рада, а то морају бити савладани од стране свих рачуновођа. Поред тога, обезбеђене су и неке основе за управљање пројектима и управљање информацијским системима, неопходним за адекватну интеграцију и прогресију у окружењу компаније. Циљ овог блока је да се инжењеру рачунара обезбеди свестраност која је увек карактерисала овај професионални профил.
 • Специјализација и професионално вођство. Овај блок одговара последњем семестру и има као кичму Мастер'с Енд пројекат. Саид пројекат обухвата реализацију, презентацију и одбрану интегралног пројекта рачунарског инжењерства професионалне или научне природе у којој се синтетизују компетенције стечене дуж мастер.

компетенције

Због тога овај мастер комбинује развој специфичних вјештина рачунарског инжењера, заједно са другим скупом генеричких компетенција које се траже од било којег универзитета. Укратко, његова сврха је обука високо развијених и компетентних професионалаца из области информационих и комуникационих технологија (ИКТ), који такође могу играти двојну улогу професионалног развоја и истраживања, размишљајући о пракси рачунарски инжењеринг у компанији и у иновационим и истраживачким центрима.

специфичне вештине

Овај скуп компетенција развија се у различитим предметима који чине програм обуке и одговарају специфичним техничким и научним садржајима професије рачунарског инжињеринга.

Генеричка такмичења

Мастер пружа вишеструке трансверзалне компетенције, изван технологије, као што су способност управљања тимовима рада, вођењу развојних пројеката и имплементацији различитих технолошких решења, дјелују аутономно или ефикасно комуницирају, између осталог, који стварају професионални профил Инжењер интегралне рачунарске науке, веома прилагодљив и са великим капацитетима прилагођавања проблематичним и разноврсним окружењима.

методологија

Методологија наставе магистарског рада на рачунарском инжењерингу карактерише практичан приступ који приближава ученике реалности обављања професије рачунарских инжењера како на пословној, тако иу научној области захваљујући учешћу компанија у свим предметима који предају или путем предавања и тематских семинара.

Магистар у компјутерском инжењерству базира методологију наставе и учења на Деусто моделу обуке, који има као приоритетни циљ постизање аутономног и значајног учења фаворизујући лични развој ученика у својим различитим аспектима (лични, социјални, етички , академски и професионални).

Ova škola nudi programe:
 • шпански


Poslednje ažurirano April 14, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
Otvoren upis
Duration
Trajanje
3 Семестра
Redovne studije
Price
Cena
12,948 EUR
Locations
Шпанија - Bilbao, Basque Country
Datum početka : Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Tražite informacije
Dates
Otvoren upis
Шпанија - Bilbao, Basque Country
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Tražite informacije