Магистар електротехнике и електротехнике

Swansea University

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Магистар електротехнике и електротехнике

Swansea University

Као студент на магистарском курсу из области електронике и електротехнике, развит ћете специјалистичке вјештине усклађене са истраживачким интересима колеџа и рефлектовати потребе електроничке индустрије.


Кључне карактеристике

Курс из области електронике и електротехнике покрива способност да креативно и ефикасно примењује стечено знање у корист професије, да ефикасно планирају и изврше програм рада и да на сопствену иницијативу ваше вјештине и знање како се захтијева кроз вашу каријеру.

Индустријска стандардна опрема, као што је скенирање тунелинг микроскопа за испитивање атомске ваге или анализатор параметара хп4124 за електричне уређаје, користи се за симулацију, имплементацију и комуникацију.

Биће могућност избора и примјене одговарајућих прототипских и производних метода и компоненти, стицање знања у изградњи и евалуацији напредних модела различитих производних техника и способност да се разликују, анализирају и дискутују о различитим рјешењима за управљање животним веком производа и како оне утичу на различите секторе индустрија.

Модули на Електронском и Електротехничком факултету МСц такође се могу проучавати као самостални модули за оне који су запослени који траже професионални развој или даља сазнања у појединим предметним областима.

Опис

Модули на Електротехничком и Електротехничком факултету могу се разликовати сваке године, али можете очекивати да проучите:

 • Комуникацијске вештине за истраживачке инжењере
 • Лабораторија за енергетику и енергетику
 • Повер Семицондуцтор Девицес
 • Напредна електрична електроника и диск јединице
 • Виде Банд-Гап електроника
 • Повер Генератион Системс
 • Модерни контролни системи
 • Напредни енергетски системи
 • Сигнали и системи
 • Дигиталне комуникације
 • Оптичке комуникације
 • Сондирање на наносу
 • РФ и микроталаси
 • Бежичне комуникације
 • Оптичке мреже
 • Наношке структуре и уређаји
 • Магистарски пројект

Услови за упис

Уобичајено је да су услови за улазак у Електронски и Електротехнички факултет МСц први или други разред студија електротехничког или електронског инжењерства или сличне одговарајуће инжењерске или научне дисциплине.

Поздрављамо апликације будућих студената из цијелог свијета и потражити доказе о претходној студији која је еквивалентна горе наведеним захтјевима за улазак. Канцеларија за постдипломске студије је радо саветовала вас да ли су ваше квалификације погодне за упис на курс који желите да проучите. За додатне информације молимо вас да пошаљете емаил адмиссионс@свансеа.ац.ук.

Ако енглески није ваш први језик, бит ће вам потребан прихватљив пасус у одобреном квалификацијом на енглеском језику како бисте били сигурни да ћете добити пуну корист од студирања у Свансеа-у. Разматрамо широк спектар квалификација, укључујући Swansea University Енглисх Тест, Бритисх Цоунцил ИЕЛТС тест (са оценом од најмање 6.5 и 5.5 за сваку компоненту). Потпуна листа прихватљивих тестова на енглеском језику може се наћи на:

ввв.свансеа.ац.ук/интернатионал/студентс/рекуирементс/енглисх-рекуирементс

Како се пријавити

Пријавите се онлине и пратите статус апликације за Електронски и Електротехнички курс МСц на ввв.свансеа.ац.ук/апплионлине

Ако сте интернационални студент, сазнајте више о пријављивању курса МСц електронике и електротехнике ввв.свансеа.ац.ук/интернатионал/студентс/аппли

Школарина

Годишње школарине за упис у школску 2018/19 годину су следеће:

Школарина за године студија након прве године подлеже повећању од 3%.

Више информација о накнадама и наплати на нашој школарини можете пронаћи.

Можда имате право на финансирање како бисте помогли вашој студији. Да бисте сазнали о стипендијама, стипендијама и другим могућностима финансирања, молимо посјетите страницу Универзитета за стипендије и стипендије.

Међународни студенти и ванредне студије: Ако вам је потребна студентска виза за Тиер 4, морате студирати пуно радно време. Ако сте у Великој Британији под различитим категоријама виза, можда ће вам бити могуће студирати пола радног времена. Молимо погледајте нашу странску студију и визе за више информација.

Актуелни студенти: Више информација о трошковима накнаде можете пронаћи на нашој страници школарине.

Додатни трошкови

Школарина за курс Електронике и Електротехнике МСц не покрива трошкове које лично има студент, као што су куповина књига или канцеларијски материјал, штампање или фотокопирање трошкова.


Акредитација

Електронско и електротехничко инжењерство на Swansea University акредитује Институт за инжењерство и технологију (ИЕТ), у циљу потпуног испуњавања академских захтјева за регистрацију као инкорпорираног инжењера и дјелимично испуњавање академског захтјева за регистрацију као овлашћени инжењер.

Акредитација је знак сигурности да тај степен испуњава стандарде које је поставио инжењерски савет у УК стандарду за професионалну инжењерску компетенцију (УК-СПЕЦ). Акредитирани степен ће вам пружити неке или све потпомогнуто знање, разумијевање и вештине као овлашћени инжењер. Неки послодавци регрутују преференцијално од акредитованих диплома, а акредитовани степен вјероватно ће признати друге земље које су потписнице међународних аката.

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик


Poslednje ažurirano October 31, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
sept. 2019
Duration
Trajanje
1 - 3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
Cena
18,500 GBP
- студенти са пуним радним временом; 9000 ГБП - редовни студенти УК / ЕУ; 4550 ГБП - студенти УК / ЕУ са пуним радним временом (две године)
Information
Deadline
Jul 31, 2019
Locations
Уједињено Краљевство - Swansea, Wales
Datum početka : sept. 2019
Krajnji rok za prijavu Jul 31, 2019
Datum završetka Jul 31, 2020
Dates
sept. 2019
Уједињено Краљевство - Swansea, Wales
Krajnji rok za prijavu Jul 31, 2019
Datum završetka Jul 31, 2020