Magistar ekonomiјe i biznisa - spetsiјalizatsiјa ekonomiјe trzhishta i organizatsiјa

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

Da li zhelite da radite na poslu? Da li ste analitichki јaki i zheljni da nauchite kako da utvrdite utitsaј strukture trzhishta i organizatsionih politika na performanse organizatsiјa? Saznaјte kljuchne uvide i veshtine kako biste se suochili sa izazovima sa koјima se suochavaјu organizatsiјe sa programom Ekonomiјa trzhishta i organizatsiјa.

Ova spetsiјalizatsiјa koristi naјnoviјe istrazhivachke uvide i tehnike. Ona vas uchi da odredite kako organizatsione politike, kao shto su zaposhljavanje, nagrade, dizaјn poslova, protsedure donoshenja odluka i rukovodstvo podstichu ljudsko ponashanje na poslu i, u produzhetku, organizatsione performanse. Shtavishe, vi saznate kako struktura trzhishta i strategiјa organizatsiјe interaguјu u odreђivanju kljuchnih ekonomskih rezultata, kao shto su inovatsiјe, produktivnost i rast. Sa veshtinama i alatima za izvoђenje teoriјske i empiriјske analize, sposobni ste da prepoznate kljuchne pokretache za izazove sa koјima se suochavaјu organizatsiјe, i pruzhiti, prezentovati i protseniti reshenja za ove izazove. Ne samo onih danas, veћ i tih 20 godina od sada.

Studirati program ekonomiјe trzhishta i organizatsiјe na Ekonomskoј shkoli Erasmus za:

  • Teoriјske i empiriјske veshtine za analizu organizatsiјa i trzhishta
  • Relevantni uvidi kako pomoћi organizatsiјama da se kreћu u danashnjim i sutrashnjim izazovima
  • Koherentan, izazovni i azhuran nastavni plan i program
  • Moguћnosti za kariјeru u shirokom nizu sektora i zanimanja.

Da li јe ovo pravi izbor za vas?

Da li ste posveћeni, analitichki i zainteresovani za izazovni mikroekonomski program? Da li zhelite da shvatite zashto neke firme uspevaјu gde drugi ne uspevaјu? Da li tsiljash na kariјeru u konsultatsiјi ili upravljanju? Onda јe ovaј program dizaјniran za vas.

Sledeћe osobine ћe vas u dobroј pozitsiјi uchiniti uspeshnim:

  • Vasha pozadina u mikroekonomiјi јe dobra.
  • Poznaјete osnove empiriјske ekonomiјe.
  • Izazovi pozivaјu ambitsioznu osobu kao shto ste vi.
  • Vi ste radoznali i otvoreni.

Zashto studirati Ekonomiјu trzhishta i organizatsiјa u Roterdamu?

Ovaј program јe idealan kada pokushavate da steknete uvid u ono shto pogaђa ljudsko ponashanje na poslu i kako struktura trzhishta i organizatsiona strategiјa utichu na organizatsione politike i performanse. Ekonomska shkola Erasmus јe јedinstvena u okruzhenju velike grupe aktivnih istrazhivacha spetsiјalizovanih za organizatsionu ekonomiјu koјa јe posveћena kombinovanju odlichnih istrazhivanja sa veshtinama predavanja koјe inspirishu i uvode. To chini Erasmus ekonomskoј shkoli mesto u Evropi za prouchavanje programa u ovoј oblasti.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quali ... Pročitajte više

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quality education and research. Pročitajte manje
Posetite školski vebsajt