Pročitajte zvanični opis

Развој нових система интелигентних, еколошки прихватљивих и интегрисаних транспортних система један је од најважнијих изазова у 21. вијеку, прије свега у смислу емисија и врсте кориштене енергије. Друштвени интереси и индустријски послови генерисани електричним возилима повећавају потражњу за професионалцима квалификованим у свим сродним областима технологије.

Магистар универзитета у технологији електричних возила је прва званична магистарска студија у целој Шпанији специјализована за електричне аутомобиле. Циљ магистарског студија је подучавање инжењера о различитим технологијама из подручја електронског инжењерства и контроле које се могу примијенити на развој електричних и хибридних возила, па чак и конвенционалних возила.

Прогресивна примена електричних возила ће повећати потребу за инжењерима са специфичним знањем у овом подручју; Стога је главни циљ магистарског студија да се специјализовани инжињери у сарадњи са предузећима у овом сектору и са везама на територију.

Сарадња институција

 • Леар Цорпоратион
 • Апплус Идиада

Пријем

Циљ магистарског студија је:

 • Дипломирани инжењери индустријског електронског инжењерства и аутоматике, електротехнике, инжињеринга индустријских технологија, енергетике, система за инжењерство телекомуникација и услуга, авиоиндустрије, инжињерства у поморским системима и технологијама, рачунарског инжењерства, машинства, хемијског инжењерства, индустријског инжењерства, телекомуникационог инжењерства, Инжењеринг, аутоматизација и индустријско електронско инжењерство, електронско инжењерство и сродне амбиције.
 • Дипломирао је са званичним универзитетским дипломама из индустријског техничког инжењерства, специјализиран за индустријску електронику; Индустријско техничко инжењерство, специјализирано за електричну енергију; Техничко телекомуникационо инжењерство, специјализирано за електронске системе; и сродне амбиције.
 • Појединци који тренутно раде у сектору који желе да повећају свој ниво обуке.

Специфична обавезна документација

Документација потребна за предрегистрацију. Поред тога, можете поднети и:

 • Акредитација комплементарне обуке која се односи на садржај магистарског степена (курсеви, семинари, друге активности обуке, са пратећим документима).
 • Акредитација релевантних студијских посета у иностранству на територији на енглеском језику (најмање 12 седмица са пратећим документима).
 • Акредитација професионалног искуства у области која се односи на мастер програм.

Критеријуми за избор

 1. Погодност приступне квалификације: максимално 4 поена према следећем редоследу приоритета:
  • Дипломирао је званичне универзитетске дипломске студије на тему: Индустријско електронско инжењерство и аутоматизација, електротехника, инжењерство у индустријским технологијама, енергетика, инжењеринг у телекомуникационим системима и услугама, инжењерство у авиоиндустријским технологијама, инжењерство у поморским системима и технологијама, рачунарство, машинство, Хемијско инжењерство; Индустријско инжењерство, телекомуникациони инжењеринг, ваздухопловно инжењерство, аутоматско и индустријско електронско инжењерство и електронско инжењерство: максимално 8 поена
  • Дипломирао је са званичним универзитетским квалификацијама из индустријског инжењерства, специјализиран за индустријску електронику или електричну енергију; Телекомуникациони инжењеринг, специјализиран за електронске системе: максимално 7 бодова.
  • Остали: 0 бодова.
 2. Евалуација академског транскрипта званичне универзитетске квалификације која омогућава студенту да приступи магистарској студији: до највише 4 бода.
 3. Комплементарна обука која се односи на садржај магистарског степена (курсеви, семинари, друге активности обуке, са пратећим документима): до највише 2 бода.
 4. Релевантне студијске посете у иностранству на територији на енглеском језику (најмање 12 седмица, са пратећим документима): максимално 2 бода.
 5. Доказано професионално искуство које захтијева академску квалификацију у амбиту везаном за мастер програм. 0,2 бодова ће бити дати за сваку цјелу годину искуства до највише 2 бода.

Апликације ће бити приоритетне по редоследу бодова додељених од максимума до минимума (укупно бодова додељених за претходне одељке).

Међутим, уколико било која места остају неиспуњена, ентитет који је одговоран за пријем може примити ученике без приоритета у складу са њиховим меритумима, под условом да испуњавају захтјеве приступа.

Могућности за каријеру

Студенти који успешно заврше магистарски рад биће квалификовани за рад у следећим областима:

 • Пројектовање, израда и испитивање прототипова током процеса стварања електричног возила и његових помоћних електронских компоненти.
 • Концепција, имплементација и испитивање електронског система за обраду енергије коју користи електронско возило и уграђене машине и софтвер за контролу и комуникацију који се користе у аутоматизацији, у складу са развојним методологијама које се користе у овом сектору и одговарајућим прописима.
 • Истраживање и развој производа на нивоу пројектовања и управљања пројектима.
Jezik održavanja programa:
шпански

Pogledajte još 15 programa koje nudi Universitat Rovira i Virgili »

Ласт упдатед June 30, 2018
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
okt. 2019
Duration
9 Месеци
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
2,913 EUR
Студенти који су стекли своје дипломе изван Шпаније биће наплаћени 218,15 € као порез академске каријере који ће се примјењивати само код прве регистрације (цена за курс 2017-18).
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
okt. 2019
End Date
Jun 30, 2019
Krajnji rok za prijavu

okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jun 30, 2019

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados