Магистарски рад у технологијама електричних возила

Universitat Rovira i Virgili

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Магистарски рад у технологијама електричних возила

Universitat Rovira i Virgili

Развој нових интелигентних, еколошких и интегрисаних транспортних система један је од најважнијих друштвених изазова 21. века, поготово у смислу емисија и врсте коришћене енергије. Друштвени интереси и индустријски бизнис који се крећу око електричног возила повећава потражњу за квалификованим професионалцима у свим примењеним технологијама.

Магистарска диплома у технологијама електричних возила је прва званична магистарска диплома специјализирана за електрична аутомобила која се предаје широм шпанске државе. Овом квалификацијом оно што је намењено је преношење инжењера различитим технологијама подручја електронског инжењеринга и контроле, које могу бити примјењене у развоју електричних и хибридних возила, и ако је примјењиво, у конвенционалном возилу.

Са прогресивном применом електричног возила повећат ће се потреба за инжењерима са специфичним знањем у овој области и стога је главни циљ мајстора обучавање специјализованих инжењера у сарадњи са компанијама у сектору повезаним са територијом.

сарађују институције

 • Леар Цорпоратион
 • Апплус Идиада

улаз

Господар је упућен на:

 • Званична диплома или инжењерска диплома из области индустријске електронике и аутоматизације, диплома из електротехнике, диплома из инжењерства индустријске технологије, диплома у енергетском инжењерству, степен инжењерских и телекомуникационих услуга, диплома из инжењерства технологије Ваздухопловство, диплома из инжењерства система и поморске технологије, диплома из инжењерства машинства, диплома из хемијског инжењерства, индустријског инжењерства, телекомуникационог инжењерства, ваздухопловног инжењерства, инжењерства у области аутоматизације и индустријске електронике, електротехнике и области повезане.
 • Званични универзитетски дипломци техничког инжењерства: индустријски технички инжењер, специјализиран за индустријску електронику; Технички инжењер Индустријски специјалитет у електричној енергији; Технички инжењер специјализован за електронске системе и сродна поља.
 • Активни радници сектора који желе да стекну додатну обуку.

Ученицима је потребан лаптоп да би се магистрирао и сами испитали. Минимални препоручени захтеви које рачунар мора да има су следећи:

 • Процесор: Интел Цоре И5
 • РАМ меморија: 4 ГБ
 • Хард диск: 128 Гб
 • Оперативни систем Виндовс 7 или више 64 бита (такође може бити и Линук)

Специфична документација

Осим обавезне опће документације за претходно регистровање, можете поднети и:

 • Акредитација комплементарне обуке везане за садржај магистарског степена (курсеви, семинари или друге активности обуке).
 • Акредитација релевантних боравака (најмање 12 седмица) на мјестима на енглеском језику.
 • Акредитација професионалног искуства која ће захтијевати академску диплому везану за Мастер програм.

kriterijumi за избор

 1. Погодност наслова приступа према следећем редоследу:
  • Дипломирани инжењер и дипл. Инж. Дипл. Инж. Дипл. Инж. Индустријске електронике и аутоматизације, дипл. Инг. Електротех., Инж. Инж. Индустријских технологија, дипл. Инж. Енергетике, дипл. Инж. И телекомуникационих услуга, Аероспаце Тецхнологиес, ​​диплома из инжењеринга система и поморске технологије, диплома из машинства, диплома из хемијског инжењерства, индустријски инжењер, телекомуникациони инжењер, инжењер ваздухопловства, инжењер за аутоматику и индустријску електронику, инжењер електротехнике: до максимално 8 бодова.
  • Званични универзитетски дипломци техничких инжењера у: Индустријски технички инжењер, специјализиран за индустријску електронику; Индустријски технички инжењер, специјалитет у електроенергетици; Технички инжењер телекомуникација, специјалност у електронским системима: максимално 7 бодова.
  • Остало: 0 бодова.
 2. Процена академског записа званичне универзитетске дипломе која даје приступ мајстору: до највише 4 бода.
 3. Комплементарни тренинг (акредитовани документарац) који се односи на садржај мастер: до највише 2 бода.
 4. Релевантни боравак (најмање 12 недеља, акредитован документарац) на местима на енглеском језику: до највише 2 бода.
 5. Акредитовано професионално искуство, за вршење које ће академски степен бити неопходан у пољу који се односи на мастер програм. За сваку пуну годину професионалног искуства, 0,2 бодова ће бити додато максимално 2 поена.
 6. Апликације ће се наручити од највише до најниже у складу са добијеним резултатом (збир бодова у претходним одељцима).

Међутим, ако не постоји ситуација са недовољним местом, и све док су испуњени услови за приступ, тело за пријем може вас признати без потребе за приоритетом на основу заслуга.

Цареер Оппортунитиес

Дипломци магистарских студија у технологијама електричних возила могу развити своје задатке у следећим областима рада:

 • Пројектовање, пројектовање, израда и испитивање прототипова током процеса производње електричног возила и његових помоћних електронских компоненти.
 • Концепција, имплементација и тестирање било ког електронског система за обраду енергије возила, као и машинерије и уграђени софтвер за контролу и комуникацију који се примењује на аутомобилску индустрију, поштујући развојне методологије које се користе у сектору и поштујући одговарајуће прописе.
 • Истраживање или развој производа на нивоу дизајна, развоја или управљања пројектима.
Ova škola nudi programe:
 • шпански


Poslednje ažurirano May 14, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Комбинација Online и кампус студија
Start Date
Datum početka
okt. 2018
Duration
Trajanje
1 Година
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
Cena
2,913 EUR
Locations
Шпанија - Tarragona
Datum početka: okt. 2018
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Jun 30, 2019
Dates
okt. 2018
Шпанија - Tarragona
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Jun 30, 2019