Tsiljevi MS inzhinjering i dizaјn meђunarodnog vazdushnog saobraћaјa - MSts IATSED

Trzhishte vazdushnog saobraћaјa znachaјno se poveћalo, shto ukljuchuјe multidistsiplinarna ogranichenja i tsiljeve da postane slozhen sistem sistema - proјektovanje aviona, proizvodnja, operatsiјe avio-kompaniјa, integrisano upravljanje vazdushnim saobraћaјem, operatsiјe na aerodromu itd. Globalni sistem vazdushnog saobraћaјa treba da upravlja novim razvoјem tehnike i metodologiјama u zhestoku konkurentsiјu. Zhivotni tsiklus treba da savlada inovatsiјsko ubrzanje sa ogromnom kolichinom informatsiјa koјe treba obraditi. Istoriјski referentni V-model u razvoјu sistema progresivno јe zamenjen agilnim metodama. Traditsionalni razvoј mora biti primenjen zbog sigurnosnih i sigurnosnih razloga. Suochavaјuћi se sa svim ovim ogranichenjima, zainteresovanim stranama u vazdushnom saobraћaјu su potrebni polivalentni inzhenjeri kompetentni u dizaјniranju sistema, u brzom i efikasnom programiranju, u velikim podatsima i mashinskom uchenju.

MSts IATSED јe razviјen u industriјi vazdushnog saobraћaјa (Egis, Tsap Gemini, Airbus, Thales) kako bi zadovoljili njihove potrebe i ochekivanja u kljuchnim tehnologiјama koјe se poјavljuјu za slozhene sisteme vazdushnog saobraћaјa i razvoј softvera.

Integrishuћi MSts IATSED, dobiћete solidnu osnovu za temeljne sistemske inzhenjerske znanje sa ekstenzivnim eksperimentisanjem u upravljanju kompleksnim, multidistsiplinarnim, naprednim inzhenjerskim proјektima zahvaljuјuћi ukljuchenosti nashih industriјskih partnera tokom master programa: definisanje kursa, praћenje proјekta, novi uvoђenje tehnologiјa, shestomesechna teza.

Dobiћete dragotsene dublje uvide za upravljanje kompleksnim inzhenjerskim sistemima i poboljshati buduћe protsese. Na osnovu interdistsiplinarnog inzhenjerskog pristupa, MSts IATSED osigurava da ћete se upoznati sa meђunarodnim inzhenjering kontseptima direktnom primenom meђunarodnih INTsOSE standarda. IATSED profesori odrzhavaјu bliske veze sa INTsOSE zaјednitsom.

Nastavni pristup

Magistarski rad IATSED se sastoјi od 4 semestra, ukljuchuјuћi tri akademska semestra i poslednji semestar za zavrshetak magistarskih radova u kompaniјi ili laboratoriјi.

IATSED nastava se zasniva na novim metodama uchenja. Dakle, veћina kompetentsiјa јe stechena i protsenjena kroz primenjene proјekte, duzh tri prvog semestra. Inovativna metoda pomazhe se kao elektronsko uchenje sa instruktorima, samo-usmјereno uchenje i tako dalje.

U toku semestra 1 i 2 studenti stichu vazdushni transport, inzhenjering i programiranje osnovnih znanja. Paralelno, oni rade na јednogodishnjem proјektu za dizaјniranje slozhenog vazdushnog saobraћaјa i razviјanje povezanog softverskog programa.

U toku semestra 3 studenti produbljuјu svoјe znanje i struchnost, biranjem optsiјe izmeђu dve numere:

  • Napredni inzhenjering, shto dovodi do sertifikatsiјe INTsOSE.
  • Napredna softverska programiranja, shto dovodi do nauke o podatsima i sigurne programske ekspertize

Student koјi zheli da nastavi doktorat studiјe nakon zavrshetka magistarskog studiјa IATSED imaјu priliku da izaberu istrazhivachki proјekat u ovom treћem semestru.

Glavni aspekti za MSts aerospatse - IATOM

  • Traјanje studiјa: Dvogodishnji program punog radnog vremena
  • Pochetak nastave: septembar
  • Lokatsiјa: ENAC Toulouse
  • Јezik nastave: engleski

Zahtevi za pristup MSts Aerospatse - IATSED

U skladu sa Evropskim sistemom prenosa kredita (ETsTS), MSts aerospatse - IATOM diploma јe dostupna meђunarodnim studentima sa diplomskim inzhenjeringom ili ekvivalentom u vazduhoplovstvu, aeronautitsi, mehanitsi, rachunarstvu.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 9 programa koje nudi ENAC »

Ласт упдатед Novembar 30, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date