МСц набавке, логистике и менаџмент ланца снабдевања

University of Salford

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

МСц набавке, логистике и менаџмент ланца снабдевања

University of Salford

Овај програм је један од веома мало у Великој Британији да је сада дупло акредитован од стране ЦИПС-а (Цхартеред Институте оф Процуремент анд Линес Манагемент) и ЦИЛТ (Цхартеред Институте оф Логистицс анд Транспорт)

 • Побољшајте своју запошљивост и припремите се за менаџерску, консултантску или оперативну улогу
 • Поставите логистичку теорију у стварну праксу уз узбудљив пројекат Бизнис иновације
 • Ванредна студијска опција
 • Студија о иностранству доступна
 • Прилика за радно / индустријско пласирање
 • Међународни студенти могу пријавити

Сажетак предмета

Овај програм ће вас охрабрити и изазвати да развијете своје знање и вештине у глобалним набавкама, логистици и менаџменту ланца снабдевања. Наш наставни тим је истраживање активно и научићете од њих најсавременије теоријско знање у областима као што су аутоматизација и вештачка интелигенција. Такође ћете погледати могућности и изазове које пружа Биг Дата Аналитицс, Интернет ствари, производња адитива, 3Д штампање и роботика. Наша експертиза подржава допринос индустријских партнера као што су Јагуар Ландровер, Бротхер Интернатионал и Манцхестер Аирпорт који су помогли у развоју програма.

Постоји суштински технички контекст и допринос у областима предвиђања тражње, управљања залихама, процеса / ланца снабдевања / оптимизације логистике и аналитике. Конкретно, модул "Напредна логистика и управљање пројектима" окупља двије веома важне вештине које се широко траже у индустрији.

Бићете охрабрени да проширите своје хоризонте тако што ћете превазилазити академску литературу да бисте погледали најновије догађаје објављене у релевантној трговинској штампи. Такође ћете имати изазов да размотрите етичке импликације глобалног извора, на пример гледајући глобалне катастрофалне догађаје у вези са производњом и пружањем услуга.

Осим учења од академика, имат ћете и могућност учења од других студената, од стручних гостујућих предавача и од ваше интеракције са два професионална тела, Цхартеред Институте оф Процуремент анд Суппли (ЦИПС) и Цхартеред Институте оф Логистицс анд Транспорт (ЦИЛТ ) на конференцијама, позиваним догађајима и још много тога.

Курс такође нуди могућност учења на даљину преко нашег званичног партнера Роберт Кеннеди Цоллеге, Цирих, Швајцарска.

курс Детаљи

Програм је достављен блоком и током читаве године постоји неколико улазних поена. Студенти ће узети модуле у наставку у зависности од њиховог почетка.

Курс се испоручује у четири блока интензивних студијских периода. За сваки блок проучавате један модул за 6-недељни период. Учење лицем у лице се испоручује у кампусу 6 сати сваке седмице. Поред тога, присуствујете наставном елементу Бизнис иновационог програма један дан поподне недељно током 6-недељних блокова.

Ванредни студенти проучавају алтернативне модуле (један модул укључен, један модул искључен) како би завршили степен за две године.

Током овог периода, такође ћете се самостално изучавати у своје време путем онлине подршке кроз виртуелно окружење за учење, Блацкбоард.

За последњу трећину ваших студија, радит ћете на пројекту Бизнис иновације, радећи с властитом или другом организацијом на кратко.

Семестар 1

 • Глобално управљање ланцем снабдевања
 • Операције и управљање информацијама

Семестар 2

 • Ризик за набавку и управљање уговорима
 • Напредни пројектни и логистички менаџмент

Семестар 3

 • Пројекат пословне иновације (БИП)

Овај модул обрачунава завршне 60 кредита ваше дипломе. Имаћете прилику да бирате између живог пројекта, смештаја, стажирања или дисертације, од којих су све дизајниране тако да одговарају вашим жељама у каријери и побољшају своје професионално искуство.

Биће нам додијељен надзорник који ће вас ментирати кроз БИП пројекат. Такође ћете имати прилику да се укључите у Студентски центар и Студентски живот. Студентски живот може помоћи у подршци предпројекта / смјештаја за ученике и прилике за оне који се пласирају на учествовање у радионицама за обуку како би осигурали најбољу праксу. Студент Хуб вам може помоћи у проналажењу приправничких пракси, пласмана и пројеката уживо за ваш Бизнис Инноватион Пројецт.

Услови за упис

Обично најмање 2: 2 признање степена или еквивалентан или успјешан завршетак дипломске дипломе.

Широк спектар професионалних квалификација такође је прихваћен или у делимичном или потпуном испуњавању услова уласка.

Када студент стекне стечену диплому, али не испуњава услове за нормално усвајање у квалификацију, они се и даље могу сматрати за упис ако могу показати релевантно радно искуство од најмање двије године трајања студије и прихватљивог нивоа одговорности.

Акредитација претходног учења (АПЛ)

Поздрављамо пријаве од студената који можда немају званичне / традиционалне критеријуме за упис, али који имају релевантно искуство или способност да успјешно наставе курс.

Процес акредитације претходног учења (АПЛ) могао би вам помоћи да број вашег рада и животног искуства буде бројан. Процес АПЛ-а се може користити за упис на курсеве или за изузимање од делова вашег курса.

Два облика АПЛ-а могу се користити за упис: акредитација претходно цертифицираног учења (АПЦЛ) или акредитација претходног искуственог учења (АПЕЛ).

Захтеви за енглески језик

Међународни кандидати биће обавезни да покажу способност енглеског језика. ИЕЛТС оцена од 6,5 (без елемента испод 5,5) је доказ овога.

Ако је квалификација енглеског језика нешто испод овог нивоа, кандидати ће моћи да узму један од многих курсева енглеског језика који су доступни на Универзитету.

Погодан за

Овај курс је идеалан за дипломце који желе да успоставе каријеру у набавци, логистици и менаџменту ланца снабдевања или постојећим менаџерима који желе да развију своје вештине и унапреде своје будуће каријере.

Профил подносиоца захтева

Набавка и логистика су једна од најбрже растућих индустрија на свету и овај курс је идеалан ако желите да изградите каријеру у овом динамичном сектору. Ваша позадина може бити у транспорту, логистици или општем послу.

Накнаде 2018-19

 • Пуно радно време: £ 8,550
 • Парт-тиме: £ 1,425 по 30 кредитних модула
 • Пуно радно време: 14.400 фунти

Додатни трошкови

Такође треба размотрити додатне трошкове који могу укључивати књиге, канцеларијски материјал, штампање, обавезивање и опште издржавање приликом путовања и посјета.

Учити

Учење лицем у лице се испоручује у кампусу за два пола дана сваке недеље. Поред тога, присуствујете наставном елементу Бизнис иновационог програма сваке сриједе поподне током 6-недељних блокова, са независном студијом завршеном у вашем властитом времену кроз виртуелно окружење за учење, Блацкбоард. Индивидуални распоред студената ће бити обезбеђен током недеље индукције.

Настава се врши комбинацијом предавања, семинара и туторијала, користећи широк спектар активности учења.

Процена

Током трајања курса, користиће се низ техника процене. Врсте процене обухватају; есеји, задаци, испити, тестови вишеструког избора, онлине тестови, групни извештаји и портфолијски рад. Увећавање између испита и предмета варира између модула и година.

Напредак у каријери

Наши дипломци су веома тражени у многим земљама због њиховог знања и страсти за послове набавке и снабдевања.

Недавне дипломе су укључивале позиције са:

 • Роллс-Роице плц
 • Тоиота
 • БАСФ
 • Ернст
 • ЦитиБанк

Улоге у послу укључују инвентарске аналитичаре, службенике набавке и менаџере, руководиоце бродова, контролоре складишта, транспорт, логистику и менаџере ланца снабдевања.

Линкови са индустријом

University of Salford израстао из института крајем 19. вијека који су пружали талентовану, технички и професионалну радну снагу за подршку британским брзо растућим индустријама. У 21. вијеку то и даље држи јако. Иако се индустрија значајно промијенила, потреба за образовним образовањем данас је једнако релевантна.

Ми подучавамо вјештине које нам требају послодавци, а као резултат тога, наши дипломирани студенти уживају одличне међународне каријере.

Курикулум на нашим постдипломским курсевима балансира академску наставу и професионално искуство. Наши индустријски партнери нам дају свој допринос у наставном плану и програму, тако да настава одражава тренутне и будуће потребе индустрије и развијате вјештине које послодавци желе. Пројекат за пословну иновацију, који представља последњу трећину студије, дизајниран је тако да вам пружа искуство из стварног света како бисте могли применити теорију коју сте научили.

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик


Poslednje ažurirano May 11, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
avg. 2019
Duration
Trajanje
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
Cena
8,550 GBP
£ 14,400 Интернатионал / £ 8,550 УК
Locations
Уједињено Краљевство - Manchester, England
Datum početka : avg. 2019
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Tražite informacije
Dates