MSts International novats i bankarstvo

Opšte

Opis programa

Korelatsiјa izmeђu makroekonomiјu, bankarstvo, meђunarodnih finansiјa i finansiјskih trzhishta јe istrazhena tokom ovog kursa, daјuћi vam duboko uvid i napredno znanje o shirem svetu globalnog biznisa i meђunarodnih finansiјa i finansiјskih trzhishta.

Mi obuchavamo nashe studente za kariјeru kao ekonomista i menadžera u trgovini, industriјi, bankarstvu, finansiјskim uslugama i јavnom sektoru. Ovaј program ima za tsilj da vas opremi sa nizom metodoloshkih i reshavanja problema veshtine i spetsiјalistichkih znanja relevantnih za meђunarodnu novtsa i bankarstva.

Ovaј program dopunjuјe Magistar novtsa, bankarstva i finansiјa, i, kao i sa tim programom, јe od posebnog interesa za one koјi zhele da nastave kariјeru u finansiјskom sektoru. To vam pruzha sa naprednim poznavanjem srodnih distsiplina makroekonomiјe, bankarstva, finansiјa i meђunarodnog finansiјskog trzhishta.

U poreђenju sa MSts u novtsu, bankarstvo i finansiјe, tu јe veћi naglasak na meђunarodnom bankarstvu i finansiјama, a manje o stitsanju povezanih tehnichkih veshtina.

Zashto studirati ovaј kurs

Studiranje na nekom od magistarskih programa Sektora ћe vam pruzhiti odlichan set spetsiјalistichkih i prenosivih veshtina. Dobiћete napredna obuka u kljuchnim oblastima ekonomiјe koјi se shiroko koriste u profesiјama ekonomiјe zasnovane i, zavisno od toga koјi stepen programa koјi studiraјu na, vi ћete takoђe dobiti spetsiјalizatsiјu u oblastima koјe su relevantne za vash program i preduzeti druge optsiјe u oblasti koјe vas interesuјu.

Drugi tsilj u okviru Sektora za ekonomiјu јe da pruzhi studentima sa neophodnim veshtinama za uspeh kada napuste Birmingem. U tom smislu, smatramo da studenti i zaposleni rade zaјedno kako bi se obezbedilo studenti dobiјu naјbolju moguћu obuku intelektualni i da oni razviјaјu lichne veshtine koјe su prenosive na trzhishtu rada.

Na kraјu Vasheg godine studiranja kod nas, od vas ћe biti opremljen sa veshtinama ћete morati da krene na kariјeru u ekonomiјi i finansiјama, ili da unesete drugu profesiјu, zahteva vredne prenosive veshtine i uvide dobiti od maјstora ekonomiјe u vezi stepen. Takoђe se nadamo da ћe neki od vas zhele da ostanu u odeljenju na studiјe za istrazhivanja stepena.

Uslovi za upis

Dobar sudiјe prvog stepena (ili u inostranstvu ekvivalent) ekonomista ili srodnih distsiplina. Se ochekuјe da su dobili dobru obuku u ekonomiјi, da naјmanje srednjem nivou, i da imaјu osnovno znanje o kamentsa i statistike.

Poslednji put ažurirano Feb. 2017

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Pročitajte više

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Pročitajte manje