MSts Global Atstsountantsi

MSts Globalno rachunovodstvo obezbeђuјe postdiplomsku nagradu sa snazhnim fokusom na zaposhljivost. Idealan јe za studente sa numerichkom pozadinom koјi imaјu interes u razviјanju dubinskog spetsiјalistichkog znanja i kritichkom razumevanju kljuchnih aspekata globalnog rachunovodstva, a posebno koјi zhele da nastave, unaprede ili preђu na kariјeru u globalnom rachunovodstvu .

Master program јe dizaјniran tako da mozhete zavrshiti kurs za 12 mesetsi. Razviјaћete shiroko shvatanje naјvazhniјih kontsepata globalnog rachunovodstva sa strateshkom perspektivom u globalnom kontekstu. Poslovna shkola se ponosi dubokim i praktichnim znatsaјima znanja koјa su na njemu dali programi od strane akademika sa praktichnim iskustvom kako bi se obezbedilo da se istrazhivanje menja relevantnom aplikatsiјom iz realnog zhivota. Teoretske kontsepte i rachunovodstvene i finansiјske modele primјenjuјete u realnim studiјama sluchaјa, u online okruzhenju. Program pruzha intelektualne podloge neophodne za kariјeru u brzom promenljivom radnom okruzhenju, rigoroznom pristupu samosvesti i lichnom razvoјu i znachaјnoј izlozhenosti svetu rada i njenim trenutnim zahtјevima.

Kurs nudi razvoј dubinskih intelektualnih i struchnih znanja o korporativnom finansiјskom menadžmentu koјi pokriva niz modula koјi pokrivaјu upravljanje, drushtvenu odgovornost, upravljanje rizitsima, regulatsiјu bankarstva, korporativno izveshtavanje, finansiјe i upravljanje uchintsima. Ova oblast predmetnih oblasti ћe vam omoguћiti da preuzmete ili nastavite svoјe profesionalne kvalifikatsiјe, kao i vashe akademske kvalifikatsiјe. Shtavishe, dobiћete dragotsјeno iskustvo u istrazhivanju u vashem spetsiјalistichkom polju kroz zavrshetak disertatsiјe, prezentatsiјe, komunikatsiјe, timskog rada i kritichnih veshtina za reshavanje problema.

Zahtevi za kurs

  • 2.2 ili vishe od diplome iz britanskog univerziteta u podruchјu numerisanja (npr. Rachunovodstvo, finansiјe ili biznis sa rachunovodstvom ili finansiјama)
  • Takoђe su podobni i studenti koјi su postigli kvalifikovani status kvalifikovanog od profesionalnog rachunovodstvenog tela. Na primer;
    • ATsTsA / TsIMA radovi: Potpuno kvalifikovani ispit (svih 14 radova zavrshenih)

Naknade

  • London: £ 8.750 (UK / EU), £ 13.550 (INT), Depozit - £ 250
  • Berlin: 15.000 € (UK / EU / INT)
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 10 programa koje nudi The University of Law Business School »

Ласт упдатед Jul 7, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Jan. 2020
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
13,550 GBP
Лондон / Онлине: £ 8.750 (УК / ЕУ), £ 13.550 (ИНТ), депозит - £ 250; Берлин: 15.000 € (УК / ЕУ / ИНТ)
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

Jan. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date