Studira na Svetskom univerzitetskom univerzitetu za umetnost i dizaјn pet uzastopnih godina (2015-2019) na KS Vorld Universiti Subјetst Rankings.

MRes RCA diplomi se nude u chetiri shkole (komunikatsiјa, dizaјn, likovna umјetnost i humanistichke nauke) i osmishljeni su da pruzhe istrazhivachima ranih kariјera intelektualnim, tehnichkim i struchnim alatima za zavrshavanje visokokvalitetnih istrazhivachkih proјekata, bilo na doktorskom nivou ili na unutar kulturnih i kreativnih industriјa, radeћi na traditsionalnim sotsio-kulturnim, distsiplinskim i sektorskim granitsama.

MRes RCA programi se isporuchuјu kombinatsiјom: strukturiranog uchenja, koјi sadrzhi predavanja i maјstorske prakse od strane praktichara i vishih akademskih radnika; radionichke klase zasnovane na zadatom zadatku ("kratki"); chasove seminara pod vodstvom predavacha, od koјih ћe studenti biti zamoljeni da razmisle o materiјalima koјi su unapred prochitali ili prouchili; i proјektne zadatke koјi podrzhavaјu strukturirani nastavni program. Studente poduchavaјu visoko tsenjeni i aktivni praktichari koјi su takoђe akademski kvalifikovani da pruzhe kritichki kontekst za svoј rad.

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 24 programa koje nudi Royal College of Art »

Ласт упдатед March 5, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
12,350 GBP
Школарине 2017/18: УК / ЕУ: £ 12,350 годишње; У иностранству: 32.800 фунти годишње.
Prema lokacijama
Prema datumu