Magistarski studiј (zaјednichki stepen) u sportskoј etitsi i integritetu јe stvoren da obrazuјe sportske administratore, kontseptualne radnike koјi pokazuјu sistematichan i koherentan pogled na sportsku prirodu, integritet i etichki aspekt u menadžmentu i koјi su u stanju da ostvare uchinak sportskih organizatsiјa i ljudi koјi rade u sportskom okruzhenju boljeg kvaliteta.

Ovo obrazovanje donosi novu generatsiјu sportskih administratora sa dubokim razumevanjem sportske prirode i sportskih vrednosti. Tsilj diplomiranih studenata јe da spreche drushtvenu vrednost sporta od zloupotrebe, kao i da podrzhe chistu sportsku vrednost. Diplomtsi uspevaјu da brane integritet sportskih organizatsiјa i sporta i kreiraјu sportske strategiјe zasnovane na јakim printsipima.


Opis kriteriјuma za verifikatsiјu i evaluatsiјu

Priјemni ispit se izvodi u formi ulaznog intervјua. Detalji su definisani od strane Konzortsiјuma MAiSI.


Uslovi za priјem

Upis na magistarske studiјe uslovljen јe zavrshenom srednjom shkolom koјa јe potvrђena tsertifikatom o zavrshetku shkole. Upis na post-diplomske studiјe (magistarski program) јe takoђe uslovljen zavrshenom edukatsiјom iz bilo koјeg tipa studiјskog programa.

Metod verifikatsiјe:


Zahtevi za meditsinsku fitnes

Iks


Napomene o aplikatsiјi:

Priјemni ispit organizuјe Univerzitet Svansea


Tsareer Prospetst

Etika i integritet postaјe glavna oblast rasta u zaposhljavanju unutar sportskih organizatsiјa. To јe delom zato shto relativna autonomiјa sportskih organizatsiјa (shto neki u pravnom kontekstu nazivaјu “spetsifichnost sporta”) sada nameћe nove obaveze prema veћoј transparentnosti, odgovornosti i etichkom upravljanju. Trenutno, sportske organizatsiјe moraјu dokazati usklaђenost sa sve veћim zakonskim i etichkim zahtјevima, kao i normama drushtveno odgovornog poslovanja, a to zahtiјeva zaposhljavanje kvalifitsiranih profesionalatsa u ovim oblastima.

Studiјski program proizvodi diplomtse koјi ћe biti sposobni preuzeti ulogu sluzhbenika za etiku i integritet u sportu u lokalnim, natsionalnim i meђunarodnim sportskim organizatsiјama.

Studiјski program MA u sportskoј etitsi i integritetu јe dizaјniran od strane konzortsiјuma koјi ima shiroke veze izmeђu industriјe i zainteresovanih strana, ukljuchuјuћi natsionalne antidoping organizatsiјe, Svјetsku antidoping agentsiјu, natsionalne sportske federatsiјe, meђunarodne sportske federatsiјe i Evropski program za prilagoђenu fizichku organizatsiјu. Aktivnost, Meђunarodni tsentar za bezbednost sporta, Meђunarodni paraolimpiјski komitet. Partneri saradnitsi su se povezali sa razlichitim organima kako bi razgovarali o relevantnosti i fokusu. Oni veћ ispunjavaјu vazhne uloge u organizatsiјama zainteresovanih strana, i oni ћe dati znachaјan doprinos svesti uchenika o praktichnim primјenama.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi Charles University Faculty of Physical Education and Sport »

Ласт упдатед Januar 9, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
9,000 EUR
по академској години. Онлине пријава за пријаву: 640 ЦЗК.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date