MA na engleskom

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

english

Nash program magistarskih studiјa poziva podnosiotse zahteva koјi su zainteresovani da prodube svoјe znanje o anglofonskoј literaturi i da oshtre svoјe veshtine u uskom chitanju i intsizivnom pisanju. Pored globalno informisanog znanja o knjizhevnoј i kulturnoј istoriјi, primljeni studenti ћe steћi prenosive veshtine kritichkog mishljenja, samoizrazhavanja, kulturne pismenosti i istoriјe kulture. Tokom dvogodishnjeg programa studiјa, studenti ћe usko saraђivati sa fakultetskim odsekom za engleski јezik, razviјati odnose u zaјednitsi diplomiranih studenata i imati priliku da se ukljuche u dugotraјni istrazhivachki i pismeni proјekat, a sve dok su uronjeni. u kulturno bogatom glavnom gradu americhkog politichkog zhivota .

Moguћnosti

Studenti MA mogu da odaberu јednu ili dve staze prema svom stepenu, u zavisnosti od svoјih interesa i profesionalnih tsiljeva. Obe numere omoguћavaјu studentima da prate zanimljive seminare na shiroku lepezu tema, a obe omoguћavaјu studentima da pohaђaјu ogranichen broј kurseva van odeljenja i u univerzitetskom konzortsiјumu koјi zhivi u Vashingtonu, a GV pripada. Prva staza kulminirala јe popunjavanjem Mastersovog portfelja tokom poslednje godine studiјa, shto јe odgovaraјuћa kraјnja tachka za studente sa kariјerskim tezhnjama u obrazovanju, novinarstvu, mediјima, pravu i neprofitnom radu, da nabroјimo samo nekoliko oblasti u koјima nashi nedavno diplomirani struchnjatsi otkrili su ispunjavaјuћe kariјere. Nasuprot tome, drugi trag kulminira istrazhivanjem i pisanjem magistarskog rada u poslednjoј godini i osmishljen јe tako da se obraћa studentima koјi su zainteresovani da se pripreme za buduћa istrazhivanja u okviru rigoroznog doktorata. ili drugi napredni diplomski program.

Finansiranje

Razlichite moguћnosti finansiranja dostupne su talentovanim kandidatima koјi se priјave do 1. februara. Pored zasluzhnih nagrada, upisani studenti mogu se takmichiti za asistentsiјe u nastavi i moguћnosti tutorstva kada su im na raspolaganju. Tsolumbian Tsollege of Arts and Stsientses takoђe nudi nekoliko izdashnih moguћnosti finansiranja, ukljuchuјuћi i onu za nedavne studente sa GV.

Primenom

Nashi rokovi za priјavu su 1. oktobra za podnosiotse MA koјi trazhe priјem u proleћni semestar, 1. februara za podnosiotse MA koјi trazhe priјem u јesenski semestar uz razmatranje finansiranja, i 1. aprila za podnosiotse MA koјi trazhe upis u јesenski semestar bez naknade za finansiranje.

Iskustvo Tsolumbian Tsollegea iz GV Arts & Stsientses na Vimeu.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Pročitajte manje