Izaberite Kingston finansiјske ekonomiјe MA

Ovaј autoritet ћe vam omoguћiti da savladaјu kljuchne alati koјi se koriste za finansiranje poјedinih firmi - derivate, protsenu investitsiјa i upravljanje rizitsima - i daјe detaljnu analizu finansiјskih pitanja koјa utichu na shiri ekonomski ambiјent, kao shto su kriza i mehuriћa u meђunarodnoј ekonomiјi . Ona nudi moguћnost da razviјu kljuchne analitichke sposobnosti neophodne za obavljanje istrazhivanja o savremenim pitanjima u finansiјske ekonomiјe.

Saznaјte vishe o ovom kursu:

Kljuchne karakteristike

  • Ovaј kurs nudi dobru pripremu za rad sa nizom јavnih i privatnih institutsiјa u oblasti primenjene finansiјske ekonomiјe, ukljuchuјuћi banke i osiguravaјuћa drushtva; firmi koјe se bave izveshtavanja i protsene finansiјskih informatsiјa; i domaћe i meђunarodne regulatorne agentsiјe fokusira na finansiјski sektor.
  • Predavanja su dopunjena seminarima, daјuћi priliku za redovne povratne informatsiјe i diskusiјe.
  • Ekonomski odeljenje Univerziteta aktivno bavi istrazhivanjem i obјavljivanje na finansiјskim temama, a vi imati koristi od redovnih seminara zaposlenih i radionitsa.

Shta ћete studiјa?

Vi ћe prouchavati kljuchne aspekte makro i mikroekonomske teoriјe, primenjenih ekonometriјu i ekonomske politike, kao i dugorochnog istoriјskog i kontseptualnog kontekstu savremenih pitanja i rasprava. Shodno tome, vi ћete savladati niz ekonomskih analiza, kljuchne analitichke sposobnosti i empiriјskih pozadinu potrebnu da uchestvuјu u diskusiјama o finansiјskim ekonomskim pitanjima.

Vi ћete raditi individualno sa chlanom osoblja da izaberu temu za svoј disertatsiјe, istrazhiti ovu temu i pisati svoјa zakljuchke. Vash tema ћe biti savremeni problem koјi se odnosi na mikroekonomski ili makroekonomskog aspekta finansiјske ekonomiјe. Vi ћete raditi na disertatsiјi sa chlanom Ekonomskog odeljenja koјi јe spetsiјalizovan za i tezhi istrazhivanja u oblasti finansiјske ekonomiјe.

Protsena

Otsenjeni problem postave, praktichno kursu, eseјi, pregledi, tematske studiјe sluchaјa, gaћitse politika, i disertatsiјa.

oblasti istrazhivanja

Odeljenje za ekonomiјu јe aktivno ukljuchena u istrazhivanja o pitanjima duboke trenutnog interesa, ukljuchuјuћi i makroekonomske nestabilnosti, politike zaposhljavanja, finansiјske regulative i problemima vezanim za interventsiјu vlade. Studenti ћe imati koristi od aktivnog ukljuchivanja pripadnika Odeljenja u istrazhivachkim proјektima za meђunarodne ekonomske organizatsiјe i tiјela.

Nauchite јezik

Imaћete priliku da studiraјu strani јezik, besplatno, tokom boravka na Univerzitetu u okviru sheme Kingston јezika. Optsiјe koјe se trenutno ukljuchuјu: arapski, frantsuski, nemachki, italiјanski, јapanski, mandarinski, portugalski, ruski i shpanski.

struktura kursa

Imaјte na umu da јe ovo indikativan spisak modula i niјe namenjen kao konachna lista.

Osnovni moduli

  • Primenjena Ekonometriјa i mikroekonomske analize
  • Ekonomska promena i ideјe
  • Ekonomiјa Disertatsiјa
  • Finansiјska ekonomiјa
  • Makroekonomska teoriјa i politika
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 66 programa koje nudi Kingston University London »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
5,600 GBP