MA Interior Design

Opšte

Opis programa

Studiraјte na svetskom univerzitetu umetnosti i dizaјna broј јedan u rangu shest uzastopnih godina (2015–2020) u KS Vorld Universiti Subјetst Rangiranju.

O programu

Program ћe vas izazvati da formulishete svoјe rigorozne, kritichki nezavisne odgovore na kontseptualizatsiјu i pravljenje enteriјera.

To se chesto preduzima prepravkom postoјeћih struktura, stvaranjem vremenskih instalatsiјa i formiranjem stalnih interventsiјa pomoћu prostora, predmeta i materiјala.

Nudimo vam јedinstven kontekst interdistsiplinarnog, studiјskog i radionitse oriјentisanog studiјa, kao i moguћnosti za zhive proјekte u saradnji sa konkretnim industriјskim partnerima. Imamo osoblje vodeћih akademika, praktichnih dizaјnera, arhitekata i teoretichara, od koјih svi su meђunarodno poznati i inovatori u svoјim oblastima. U drugoј godini dodelit ћete vam mentora iz prakse - profesionalnog dizaјnera enteriјera - sa koјim ћete se susretati chetiri puta godishnje

Kada se priјavljuјete za ovaј program, birate јedan od ovih spetsiјalnih Pathways .

Dizaјn izlozhbe
Razviјte pristup zasnovan na istrazhivanju, eksperimentalni i praktichni nachin stvaranja i razumevanja izlozhbi u dvadeset prvom veku.

Danna Danping, MA Interior Design 2019

Ulazni uslovi

Kandidati su birani u potpunosti na osnovu zasluga i priјave su dobrodoshle iz tselog sveta. Protses odabira razmotriћe kreativnost, mashtu i inovativnost kao shto јe pokazano u vashem portfoliјu, kao i vash potentsiјal da imate koristi od programa i da postignete visoke MA standarde u tselini.

Obichno ћete imati dobru dodiplomsku diplomu ili drugo odgovaraјuћe iskustvo. Profesionalno iskustvo, pre ili tokom prvog stepena, mozhe biti od koristi. Pozdravljamo priјave kandidata drugih srodnih oblasti, poput arhitekture, dizaјna nameshtaјa, dizaјna proizvoda i grafichkog dizaјna.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Pročitajte manje