Keystone logo

61 Master Programi u Poslovanje i Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Poslovanje i Ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (61)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Master Programi u Poslovanje i Ekonomija

    Свако предузеће је јединствена, али су сви ослањају на истим основним принципима да функционише. Теорија понуде и потражње описује тржишне снаге да сваки бизнис мора суочити. Фирме треба талентоване појединце са мајстором у бизнис и економију да обезбеди критичку анализу и увид.

    Шта је мастер у бизнис и економију? То је напредна степен који захтева две године Постдипломске студије да заврши. Студенти развијају способности стратешког размишљања неопходне за планирање и извршавање профитабилно пословање. Ови студенти се припремају са најновијим теоријама о томе како економија функционише и се позивају да представе објашњења и опције топ менаџмента нивоу. Они стварају стратегије за управљање оскудне ресурсе компаније на најпродуктвнијег могући начин.

    Економија је широко подручје, али фокус је посебно о томе како функционише бизнис фирме.Студенти додатно побољша своје способности критичког мишљења као они студирају како тржишно окружење утиче на радње приватног бизниса. Студенти уче како да раде са заједничким софтверских алата, а они развијају технике за прикупљање и анализу података. По завршетку њиховог програма, дипломци су у стању да представе своје налазе и даје препоруке о праваца деловања који ће утицати на профитабилност њихових организација.

    Трошкови ових програма могу се разликовати у зависности од институција. Студенти треба да се јаве одељење признања њихове школе избора за више информација о специфичним такси и школарине стопама. Такође је важно узети у обзир трошкове становања, исхране и друге трошкове за време студија.

    Са напредним дипломама, студенти се припремају за лидерске улоге у многим великим компанијама. Ови стручњаци су често позвани да дају перспективу и правац.Њихове вештине су примењиве у многим областима и пословних функција. Сматрају посао у операцијама, логистике и маркетинг. Они су нарочито погодан за каријере у планирању и могу пронаћи посао организовања производње процесе у производним фирмама.

    Важно је да се почне истраживање могућности одмах. За многе студенте, традиционални колеџ учионица окружење није практично. За оне са географским или заказивање тешкоћама, онлајн универзитети нуде многе одличне могућности за учење. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.