Keystone logo

74 Master Programi u Međunarodna ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Međunarodna ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (74)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Master Programi u Međunarodna ekonomija

    Са напредак у информационим и технологија превоза у последњих неколико деценија, роба и услуга путујете преко границе брже и ефикасније него икада раније. То је постало све теже да предвиди промене тржиштима изазваних овим активностима. Зато су потребни високо развијене аналитичке способности оних са Мастер у међународну економију у влади и индустрији.

    Шта је мастер у међународну економију? То је напредна степен који побољшава разумевање економске активности посебно у вези са међународном трговином. Он даље развија теоријски разумевање микро и макроекономије да пронађу решења за проблеме у вези са кретањем робе преко географских и политичких граница. Теме студирања укључују трговинску политику, опорезивање и курсне листе. Неки програми такође пружају практичним курсевима који се односи на економски развој и трговину утицај има на економије у развоју.

    Дипломци су опремљени са аналитичким вештина и способности да процене тржишне услове и препоруцити. Ови ученици имају више од само напредне способности критичког мишљења. Они су такође наоружани са теоријским и историјског знања међународних трговинских питања. Они су у стању да обезбеди свеобухватну анализу проблема. Студенти уче да користе софтверске алате за прикупљање и процену скупове података. Многи програми такође побољшати вештине комуникације кроз напредне писање и презентације пројеката.

    Трошкови магистра у међународну економију варира. Студенти треба да се јаве одељење признању њихове изабране институције за детаљније информације о таксама и школарине.

    Матуранти често налазе запослење у државним или комерцијалном сектору. Истраживачки позиције и аналитичар послови су уобичајени. Међународне компаније вреднују вештина и способности ових дипломаца, а могуће је наћи посао у иностранству.Владе морају овим ученицима да процени ефекте тарифа, квота и трговинских споразума. Многи од ових програма припрема студенте да раде више нивое образовања, а неки могу евентуално нађу посао као професори на факсу универзитетима.

    Важно је да се почне истраживање опције што пре. Иако многи ће пожелети да присуствују традиционалном стилу универзитет, онлајн курсеви из је такође доступан за оне са заказивање или географским тешкоћама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.